Παρασκήνιο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλύτερα να μασάει… παρά να μιλάει χωρίς τους λογογράφους του (video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλύτερα να μασάει… παρά να μιλάει χωρίς τους λογογράφους του (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνήθως… την πατάει όταν κάποιος σχολιάζει την ομιλία που κάνει στη Βουλή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης “αναγκάζεται” να απαντήσει χωρίς να του έχουν γραμμένη την απάντηση. Τότε, πολύ συχνά, πέφτει σε ρατσιστικά ή σεξιστικά ατοπήματα προσβάλλοντας τους συνομιλητές του αλλά και όλη τη Βουλή.

Έτσι, για παράδειγμα, είχε χαρακτηρίσει “υγειονομικά επικίνδυνο” τον Ευκλείδη Τσακαλώτο επειδή είχε κατέβει η μάσκα του…

Επίσης είχε πει στο Νίκο Φίλη “φορέστε τη μάσκα σας, κύριε Φίλη, είστε και ευπαθής. Θα ανησυχώ για σας”, ενώ μετά ζήτησε συγγνώμη.

Σε σχετικό ατόπημα είχε υποπέσει και απέναντι στην Φώφη Γεννηματά, κάνοντας mansplaining και προσπαθώντας να υποτιμήσει τα όσα έλεγε για τα αεροπλάνα που δεν πέταξαν στις φωτιές του Αυγούστου με τη “λογική” ότι είναι γυναίκα και δεν μπορεί να ξέρει για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και την δασοπυρόσβεση.

Νέο… φάουλ με τον Σκανδαλίδη

Αυτή τη φορά η απρέπεια του Πρωθυπουργού αφορούσε τον Κώστα Σκανδαλίδη που αντέδρασε στα όσα έλεγε ο Πρωθυπουργός για τη στάση του ΚΙΝΑΛ κατά την ομιλία του στη Βουλή για την πρόταση μομφής. Πρώτα ήρθε η αντίδραση του Κων. Τασούλα που του ζήτησε να κάνει ησυχία λέγοντας “κ.Σκανδαλίδη, μιλήσατε, γράφετε πολλά άρθρα, σας ξέρουμε…”.

Βουλή: LIVE η «μάχη» μετά τη πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή Αθανασίου

Παρεμβαίνοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως άκουσε τον Κ.Σκανδαλίδη να κλείνει την ομιλία του ”λέγοντας εσείς ο ίδιος ότι ερχόμαστε από το μέλλον. Τώρα να το λέτε εσείς είναι και λίγο τραβηγμένο, συγγνώμη. Σας άκουσα με προσοχή, από το μέλλον δεν έρχεστε πάντως“.

Χονδροειδέστατο σχόλιο, που αποδεικνύει την ανεπάρκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν αναγκάζεται να μιλήσει χωρίς να του έχουν προετοιμάσει κάτι οι λογογράφοι του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X