Παρασκήνιο

Μαρκόπουλος για Αβραμόπουλο: «Πώς κάνετε έτσι για 100.000 ευρώ; Μικρό ποσό για έναν επιτυχημένο άντρα»! video

Μαρκόπουλος για Αβραμόπουλο: «Πώς κάνετε έτσι για 100.000 ευρώ; Μικρό ποσό για έναν επιτυχημένο άντρα»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής της ΝΔ προκάλεσε με την απαξίωση του αδιευκρίνιστου ποσού των διακοσίων πεντακοσάευρων που βρέθηκαν σε λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Εξαιρετικά ευτελές ποσό, λοιπόν, φαίνεται να θεωρεί ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος τα 100.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Μόνο που δεν είπε πως πρόκειται για φραγκοδίφραγκα.

ΕΦΚΑ: 8.000 ευρώ… και βάλε οι μισθοί των golden boys! Όλα τα ποσά που προβλέπει το σχέδιο νόμου

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Blue Sky, υποτίμησε το ποσό των 100.000 ευρώ που κατατέθηκε σε 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, λέγοντας ότι για έναν επιτυχημένο άντρα όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν είναι μεγάλο το ποσό.

Δείτε το απίστευτο βίντεο

Πρόκειται για κατάθεση διακοσίων χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ τα οποία έγιναν από την πεθερά του και κατά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης χαρακτηρίστηκαν από την οικονομική εισαγγελία ως «αδιευκρίνιστα» καθώς «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα των ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X