Πολιτική

Μαξίμου: Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει με τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας

Μαξίμου: Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει με τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι» λέει ο θυμόσοφος λαός αλλά και το Μαξίμου. Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του νέου Υπουργού Πολιτικής Προστασίας και είναι πολύ πιθανό τη Δευτέρα να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Μάλλον, όταν τελικά επέλθει η συμφωνία, θα τον κλειδώσουν τον νέο Υπουργό στο γραφείο του ψηλού μέχρι να πάει στο Προεδρικό για την ορκωμοσία.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για τη θέση, όλα λίγο πολύ με το ίδιο προφίλ.

Έτσι, μεταξύ άλλων ακούσαμε για τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Αλέξανδρο Διακόπουλο, για τον στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο, τον άλλο στρατηγό Χρήστο Μανωλά, για τον πτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά, ακόμα και για τον συμπαθέστατο και ικανότατο και φίλο μου οφείλω να ομολογήσω Αλκιβιάδη Στεφανή ακούσαμε, μια πρόταση που θα ήταν πολύ καλή, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να τη συζητάμε, αφού αν ήθελαν τον Στεφανή τον είχαν μέσα στα πόδια τους και δεν θα έτρεχαν τώρα.

Τέλος πάντως αυτά θα τα κρίνει η ιστορία και οι ψηφοφόροι αλλά οφείλω να σας πω πως η γάτα μου αποκάλυψε πως στο Μαξίμου είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν ένα όνομα που θα κάνει μπαμ.

Μια μεταγραφή αεροδρομίου που θα κάνει έκπληξη και που μόνο η γάτα και εγώ γνωρίζουμε αλλά δεσμεύομαι να σας αποκαλύψω. Όταν λέμε πάντως αεροδρομίου εννοούμε κανονικού αεροδρομίου καθώς το πρόσωπο αυτό έχει μεγάλη εμπειρία σε ανάλογες θέσεις, ή περίπου ανάλογες στο εξωτερικό. Άσε που θα τρέχουμε στο αεροδρόμιο να τον παραλάβουμε. Αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί ο Peanut δεν θα ξαναμιλήσει στη γάτα και δεν θα έχω ρεπορτάζ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως με τη συγκεκριμένη κίνηση στο Μαξίμου θέλουν να αναδείξουν το… υπερκομματικό της συγκεκριμένης θέσης και ξεμπερδεύουν και με τις εσωτερικές γκρίνιες του τύπου ότι « δηλαδή εμείς στη δεξιά δεν έχουμε άξια στελέχη; Πάλι στην κεντροαριστερά πρέπει να τρέχουμε;»

Το σίγουρο είναι πως η συμφωνία είναι κοντά και θα χαλάσει μόνο αν ο συγκεκριμένος θελήσει να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, όχι πάντως τόσο ανταγωνιστικό όσο το ελληνικό, αυτά να τα λέμε.

Πηγή: Newsbomb.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X