Παρασκήνιο

Μην… τολμήσετε να αγχωθείτε για τον κορονοϊό! Ενοχλείται ο Καλλιάνος

Μην… τολμήσετε να αγχωθείτε για τον κορονοϊό! Ενοχλείται ο Καλλιάνος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να τελειώνουμε πια με την έννοια του… “απολατζίδικου” στην Ελλάδα. Μια έννοια στην οποία ο Γιάννης Καλλιάνος μοιάζει… πρωταθλητής.

Είναι αυτό που κάποιοι έχουν άποψη… για όλα! Από την πολιτική και το ποδόσφαιρο, μέχρι την υγεία, την επιστήμη, το… διάστημα, την μαγειρική, την ποίηση και ό, τι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου.

Κορονοϊός κύριοι και κυρίες. Είναι το… απόλυτο must των τελευταίων ημερών, με την ανησυχία να έχει σπάσει τα κοντέρ και στην Ελλάδα πια, που μετρά ήδη τέσσερα κρούσματα.

Είναι καλός σύμβουλος ο πανικός; Βεβαίως όχι. Τι είναι χειρότερο όμως; Να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, την ώρα που ακριβώς λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, θα έπρεπε όλοι να έχουμε την στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και να αφήνουμε μόνο τους ειδικούς να μιλούν.

Κουίζ για τα μάτια! Πόσους… Καλλιάνους βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία;

Ε, ο Γιάννης Καλλιάνος δεν είναι ένας από αυτούς. Ο μετεωρολόγος/παρουσιαστής καιρού/βουλευτής, έχει άποψη και για τον κορονοϊό.

Κι όχι απλά έχει άποψη, αλλά την εκφράζει και με ένα τρόπο που δείχνει ότι… απηύδησε πια!

Λέει σε ανάρτησή του πως η γρίπη είναι πιο επικίνδυνη και συνιστά ψυχραιμία. Καταλήγει όμως λέγοντας: “Έλεος πια με το φόβο που έχει προξενήσει αυτή η ιστορία σε όλη την υφήλιο”…

Συγγνώμη κύριε Καλλιάνε που αγχώνεται ο κόσμος έτσι; Να μας συμπαθάτε…

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/ioannis.kallianos/posts/2875425112519441

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X