Παρασκήνιο

Μήνες πριν τις απόκριες, ο Καλλιάνος… ντύνεται «Χλαπάτσας» και είναι συντετριμμένος για τον Μητσοτάκη! video

Μήνες πριν τις απόκριες, ο Καλλιάνος… ντύνεται «Χλαπάτσας» και είναι συντετριμμένος για τον Μητσοτάκη! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Εγώ τον βλέπω και στεναχωριέμαι δηλαδή, έχει διαλυθεί» δήλωσε χθες ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με την εμβολιαστική κάλυψη της χώρας που έχει κριθεί ανεπαρκής.

Πλήρως αποτυχημένη έχει κριθεί η εκστρατεία της κυβέρνησης ώστε να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ενώ η χώρα φαίνεται ότι βιώνει μία ακόμη έξαρση του ιού.

Μιλώντας στο Kontra, ο Γιάννης Καλλιάνος επιχείρησε σε δραματικό ύφος να μετατοπίσει τις ευθύνες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «έχει διαλυθεί και σχεδόν γονυπετής παρακαλάει τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν».

«Τώρα, τι να κάνει κι ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, που έχει κάνει ο άνθρωπος τα πάντα. Εγώ τον βλέπω και στεναχωριέμαι, δηλαδή έχει διαλυθεί. Ο άνθρωπος αυτός έχει διαλυθεί. Σχεδόν γονυπετής παρακαλάει τους Έλληνες πολίτες να πάνε να κάνουνε το εμβόλιο. Τι άλλο να κάνει πια;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

Άγνοια ή ψέμα η προαναγγελία Μητσοτάκη για δωρεάν μαστογραφίες; video

Για αρχή, εμείς προτείνουμε να μην τοποθετεί σε θέσεις ευθύνης πρώην αντιεμβολιαστές πολιτικούς και να μην χρηματοδοτεί με κρατικό χρήμα εκπομπές και κανάλια ψεκ, αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ…

Δείτε τον Γιάννη Καλλιάνο να… υποκλίνεται στον πρωθυπουργό

Ποιος το… έκανε καλύτερα λέτε; Ο Καλλιάνος ή ο Άδωνις;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X