Πολιτική

Μπούμερανγκ η «λάσπη» κατά Πολάκη: Τον δικαίωσε… ο ΣΚΑΙ!

Μπούμερανγκ η «λάσπη» κατά Πολάκη: Τον δικαίωσε… ο ΣΚΑΙ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την πρώτη στιγμή, άνθρωποι που ήταν παρόντες διαψεύδουν το σενάριο που «πλάσαρε» η κυβέρνηση, πως δηλαδή ο Παύλος Πολάκης απείλησε «θεούς και δαίμονες» για να σβηστεί πρόστιμο που βεβαιώθηκε σε σερβιτόρο σε ταβέρνα του Μοσχάτου, όπου έτρωγε το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά που αναφέρει ο κ. Πολάκης ισχύουν. Ο σερβιτόρος είχε κατεβάσει την μάσκα να τσιμπήσει κάτι και μάλιστα πίσω από τον πάγκο, ενώ δεν σερβίριζε, δεν εξυπηρετούσε κανέναν. Δεν υπήρξε ούτε ένταση με τον αστυνομικό ούτε απειλή ούτε του είπε θα σε μεταθέσω και τέτοια πράγματα».

Με τα λόγια αυτά από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό, γίνεται σαφές ότι το αφήγημα της ΝΔ για τον «απείθαρχο Πολάκη» είναι ξανά χωρίς βάση.

Και δεν ήταν μόνο ο αυτόπτης μάρτυρας και δημοσιογράφος στο zoogla.gr, Μιχάλης Παπανίδης, που επιβεβαίωσε όσα υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διέψευσε τα περί απειλών του Παύλου Πολάκη στους αστυνομικούς. Το έκαναν, επίσης,  ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αλλά και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ! Και οι δυο τους επιβεβαίωσαν πως ο εργαζόμενος κατέβασε τη μάσκα του μακριά από πελάτες για να φάει μία μπουκιά φαγητό.

Ανεβάζοντας το βίντεο με τον… ΣΚΑΙ να δικαιώνει τον Πολάκη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook πως «τελικά το μόνο που μένει είναι η λάσπη των υπογείων της ΝΔ και η πολιτική εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα επί δικαίων και αδίκων στην εστίαση».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Μιχάλης Παπανίδης, επιβεβαίωσε πλήρως τα λεγόμενα του Π. Πολάκη, σημειώνοντας ότι «δυστυχώς για όσους διακινούν οτιδήποτε άλλο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Έσπασε ο διάβολος το ποδάρι του και ήμουν παρών στο συμβάν, χωρίς βεβαίως να είμαι συνδαιτημόνας του κ. Πολάκη. Καθαρές κουβέντες! Δεν φταίει πάντα ο Πολάκης. Αν δεν τύχαινε να ήμουν εκεί θα τον έβγαζαν πάλι τρελό».

Ανακοίνωση για το περιστατικό, εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μεθοδευμένα μπαράζ ανακοινώσεων, με επιλεκτική διαρροή για το συμβάν μόνο του αφηγήματος της αστυνομίας, κόντρα στις δημόσιες δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει εάν πράγματι υπάρχει εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα σε επιχειρήσεις εστίασης ανεξάρτητα από το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, εάν έχουν πρόσβαση οι βουλευτές του της ΝΔ σε υπηρεσιακά έγγραφα της ΕΛΑΣ.

«Την προβοκάτσια πολλοί εζήλεψαν, το παρακράτος ουδείς», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X