Παρασκήνιο

Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» από Πολάκη για «σκοτεινές» αναθέσεις από το Μαξίμου!

Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» από Πολάκη για «σκοτεινές» αναθέσεις από το Μαξίμου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στη συζήτηση σχετικά με το ρούτερ που… δεν βρήκε ο Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου και την αντικατάστασή του, έδωσε ο Παύλος Πολάκης με νέα του ανάρτηση στο facebook.

«Μαύρα σύννεφα» στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις! Επιχείρηση… εξαγνισμού του Μητσοτάκη

Αφού λοιπόν έγινε γνωστό πως η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού έκανε ανάθεση για προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού ασφάλειας δικτύων ύψους 22.000 ευρώ κι αφού απάντησε η πρώην Γενική Γραμματέας Πρωθυπουργού, Γιάννα Πεπέ, ότι το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του, ο Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει πως η ανάθεση έγινε σε εταιρεία με έδρα το Σιδηρόκαστρο Σερρών, η οποία συστάθηκε τον Ιούλιο του 2019 και που ολόκληρη τη χρονιά δεν παρουσίασε – όπως φαίνεται και από τον ισολογισμό καμία άλλη εργασία.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Καλημέρα σε ολους,διαβάστε και αναλογιστείτε ποιοι μας κυβερνουν.

ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ …Η αλλιώς ….δεν είναι μόνο ο Μηταράκης ,η Νικολαου ,ο Πιερρακακης κλπ κλπ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!
Προχθές ο Μητσοτάκης είπε πως δεν βρήκε ρουτερ στο Μαξίμου όταν παρέλαβε!
Απαντήθηκε η ψευτιά του αρμοδίως και συγκεκριμένα ( από Γιαννα Πεππε πρ. Γενική γραμματεας του Αλεξη Τσίπρα ως πρωθυπουργού )

Αυτό μας ώθησε να ρίξουμε μια ματια στα πεπραγμενα της Γενικής γραμματείας Πρωθυπουργού ως Τομέας Διαφθοράς με την Ομάδα Τεκμηρίωσης που έχουμε .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ:
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ,ΗΘΙΚΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ (αλλά και οικονομικό δευτερευόντως) ,το γραφείο του Πρωθυπουργού της χώρας
-να αναθέτει απευθειας με 22.000 ευρώ ,μια δουλειά για λογισμικό και hardware για Ασφαλεια των αρχείων της κλπκλπ σε μια εταιρεία :
-που φτιάχτηκε δυο μήνες πριν της δώσουν τη δουλειά ,
-με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ ,
-χωρίς υπαλλήλους και
– με ΜΟΝΑΔΙΚΟ έσοδο για όλη τη χρήση του 2019 τα χρήματα ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ !!!!!!!

Άρα δεν είναι μόνο τα μπακάλικα και οι εταιρείες αμορτισέρ της Νικολαου που αγόραζαν μάσκες και καθαριστικά για τις φυλακες ,δεν είναι μόνο ο Μηταρακης και ο Χρυσοχοιδης που έκαναν ΟΡΓΙΑ στο προσφυγικό,δεν είναι ο Πιερρακακης που αναθέτει στους πρώην συνεργατες του ,δεν είναι ο Αδωνης που δίνει τη ζάχαρη στον Καραθανάση ,δεν είναι μόνο οι διοικητες των ΥΠΕ (Καρβελης 6η) που δίνει αναθεσεις σε συγγενεις του …..
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ξεκινάει από το Μαξίμου και το ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ,με αχυρανθρώπους και εταιρείες με μπροστινούς φαντάσματα για να τρώνε και τα ψίχουλα!!!

Φωτό 1 :η δουλειά (η ανάθεση τον Οκτώβριο )
Φωτό 2 -3: αυτά που ζητούσαν
Φωτο 4: η πληρωμή από το Μαξίμου το Δεκέμβριο (Τσακ μπαμ)
Φωτό 5:Η εταιρεία που φτιάχτηκε τον Ιούλιο (έδρα Σιδηρόκαστρο Σερρών…..μπράβο   στήριξη σε νεοφυη επιχείρηση της περιφέρειας το Μαξίμου !!😂😂)
Φωτό 6:το προσωπικό που (δεν ) έχει
Φωτό 7:Τα έσοδα στον ισολογισμό χρήσης 2019 που είναι ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ !!!!!!

ΥΓ Ρωτώντας ανθρωπους του χώρου της πληροφορικής ,διαπίστωσα πως αυτή η δουλειά ,(λογισμικό,δίσκοι και ετήσια συντήρηση) θα ήταν ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ,αν ειχε δωθεί με 12.000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ!!!!(φωτό 8)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2754418408134956&id=100007004708966

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X