Πολιτική

Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία ότι θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή της η Πειραιώς έκανε γνωστό νωρίτερα ότι στις προσεχείς εκλογές θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για το ζήτημα είχε μιλήσει νωρίτερα σήμερα, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως «είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση στήριξης στον Νίκο Χαρδαλιά».

Και συμπλήρωσε: «Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος και βέβαια οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα και τον Νίκο Χαρδαλιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X