Πολιτική

Ο Τσίπρας σε διάταξη εκλογικής μάχης

Ο Τσίπρας σε διάταξη εκλογικής μάχης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε διάταξη εκλογικής μάχης ο Αλέξης Τσίπρας, θα αποφασίσει την αλλαγή σκυτάλης στην θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αναζητά το κατάλληλο πρόσωπο που θα είναι αποδεκτό από όλες τις τάσεις εντός κόμματος.

Μπορεί στην αποψινή συζήτηση του Πολιτικού Συμβουλίου, να τους απασχόλησαν θέματα στρατηγικής για το πως θα κινηθούν την επόμενη ημέρα μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος, ωστόσο δεν είναι τυχαίο ότι αποφασίστηκε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου ο Αλέξης Τσίπρας να συγκαλέσει την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί στη λειτουργία του κόμματος, πρέπει να διορθωθούν και το κόμμα πρέπει να ισχυροποιηθεί ώστε να μπορέσει με μεγαλύτερη δύναμη να δώσει τις μάχες της επόμενης περιόδου.

Εν Δυνάμει…

Ο Πάνος Σκουρλέτης έχει στήριξη για Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από Τσακαλώτο, Βούτση και τους «53» ωστόσο για τον ίδιο εγείρουν ισχυρές αντιδράσεις τα μέλη της προεδρικής κίνησης των μελών με κάποιους εξ’ αυτών να θεωρούν ιδανικότερο τον Νίκο Παππά.

Ο Τσίπρας θα φανεί αν θα προτείνει κάποιον από τους δύο ή αν για την εκλογή του Γραμματέα θα προτιμήσει τρίτο πρόσωπο.

Ελένη Νιζάμη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X