Πολιτική

Βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης: Δεν πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει… η δεξιά έως και ακροδεξιά ΝΔ

Βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης: Δεν πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει… η δεξιά έως και ακροδεξιά ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την κριτική που άσκησε προ ημερών στην Φώφη Γεννηματά για το μήνυμά της να μπει τέρμα στην εσωστρέφεια, ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.facebook.com/left.gr/videos/1933445840007022/

«Δεν με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνώ με πάρα πολλά, όμως δε θεωρώ ότι θα πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική δεξιά έως και ακροδεξιά ΝΔ, με ένα ανύπαρκτο κέντρο» είπε στον Γ. Πρετεντέρη στο ραδιόφωνο protohema.

Ο κ. Δανέλλης αναφερόμενος στη ΝΔ, δήλωσε ότι δεν είναι είναι ακροδεξιά στο σύνολό της, αλλά «οι επιλογές οι πολιτικές και η έκφραση τείνουν προς τα εκεί».

Σε ερώτηση για το πότε πρέπει να γίνουν εκλογές απάντησε στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή τον Οκτώβρη του΄19:

«Είμαι κατά των εκλογών αυτή τη στιγμή, διότι δεν μου φέρνουν τίποτα θετικότερο, ενώ μου δημιουργούν νέα και πολύ μεγαλύτερα και δυσεπίλυτα προβλήματα και βεβαίως εκτροχιάζουν όλη αυτή την υπόθεση που έχει ανοιχτεί, που έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες μπροστά της» είπε.

Σπύρος Δανέλλης

Ο Σπύρος Δανέλλης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1955.

Σπούδασε Αρχιτέκτων – Μηχανικός (1979) στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και από το 1986 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και μελετητής.
Γνωρίζει άριστα την Ιταλική και πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Είναι παντρεμένος με την Νένα Γαλανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και έχει δυο κόρες, τη Σμαράγδα και την Αναστασία.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

  • 1996-2000: Βουλευτής Ηρακλείου του «Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου». Μέλος των επιτροπών Εξωτερικών & Άμυνας και Παραγωγής & Εμπορίου. Μέλος της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Διεθνή Κοινοβουλευτική Ένωση (I.P.U.).
  • 2009 – 2014: Ευρωβουλευτής Πα.Σο.Κ., μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου και της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου.
  • 2015 – σήμερα: Βουλευτής Ν. Ηρακλείου “Το Ποτάμι”. Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου. Μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών.

Πηγή πληροφοριών: Ραδιόφωνο protohema

Δείτε ακόμη:

Ο Σπ. Δανέλλης θα ψηφίσει πρόταση για τα Σκόπια με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X