Θέμα

Ανασχηματισμός: Αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ

Ανασχηματισμός: Αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από αλλού το περίμενε το πρόβλημα με τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός από αλλού του ήρθε. Οι πληροφορίες και οι φήμες που θέλουν τον Πάνο Σκουρλέτη να μετακομίζει από την κυβέρνηση στο κόμμα προκειμένου να δώσει μια νέα πνοή στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψη των τριών εκλογικών αναμετρήσεων εξόργισαν τον Γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα.

Μιλώντας χθες σε συνέντευξη στον Real FM  ανέφερε ότι «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρονται ως δημοσιογραφικές πληροφορίες . Είμαι ο Γραμματέας του κόμματος εκλεγμένος  μετά το συνέδριο και υπηρετούμε συλλογικά με όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος τις αποφάσεις του συνεδρίου».

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ώρες υπήρξε ένταση στο κόμμα καθώς τα στελέχη του υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τις αλλαγές  στο κόμμα την στιγμή μάλιστα που  είχε προγραμματιστεί ΚΕ για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εκεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έπρεπε να ανακοινωθεί το νέο πρόσωπο του Γραμματέα -εφόσον είχε αποδεχθεί την πρόταση ο Πάνος Σκουρλέτης ενώ θα έπρεπε να έχει γίνει και ο ανασχηματισμός και να έχει τοποθετηθεί ο νέος υπουργός Εσωτερικών.

Προφανώς ο χρόνος γι όλα αυτά  ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος ενώ   η  μουρμούρα που υπήρξε έπεισε τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα πρέπει να δώσει μια χρονική παράταση σε όλες τις κυβερνητικές και κομματικές διαδικασίες.

Παράλληλα ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καταλήξει ακόμα τι είδους ανασχηματισμό θέλει να κάνει. Αν θα είναι δηλαδή δομικός, αλλάζοντας υπουργεία και ανθρώπους ή αν θα είναι διορθωτικός βγάζοντας δηλαδή από την κυβέρνηση μόνο όσους κατά την άποψη του δεν τα πήγαν ιδιαίτερα καλά στο έργο τους.

Έτσι με την φράση «δεν χαλάμε τις διακοπές του κόσμου», ανώτατη κυβερνητική πηγή, από την Ιθάκη απομάκρυνε το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού γι αυτή την εβδομάδα.

Ανασχηματισμός: Τι ζητάει ο Σκουρλέτης για να… μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X