Παρασκήνιο

Η αντίδραση του Στέφανου Τζουμάκα στην παραπομπή για διαγραφή και η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Η αντίδραση του Στέφανου Τζουμάκα στην παραπομπή για διαγραφή και η απάντηση του Παύλου Πολάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να το τραβήξει μέχρι τα άκρα σε μία προσπάθεια να εκθέσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη φέρεται να γνωστοποίησε σε συνομιλητές του ο Στέφανος Τζουμάκας λίγη ώρα μετά την απόφαση παραπομπής του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όταν έμαθε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι τον παραπέμπει στο Πειθαρχικό της Κουμουνδούρου «για τα περαιτέρω» σχολίασε πως αυτά που είπε νωρίς το πρωί στον ΣΚΑΪ τα έχει ξαναπεί πολλές φορές και ότι επί της ουσίας δεν είπε τίποτα διαφορετικό από τα όσα έχει πει δημοσίως και ο Νίκος Φίλης.

Επί της ουσίας είπε ότι στη συνέντευξή του απλώς επανέλαβε τις απόψεις του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι κατάλληλος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να αντικατασταθεί και ότι η εμφάνισή του σηματοδοτεί την είσοδο της ολιγαρχίας και της διαπλοκής στο κόμμα.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Στέφανος Τζουμάκας απόρησε όταν είδε να γράφεται στον Τύπο ότι με την απουσία του από την ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματεία ουσιαστικά διευκόλυνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και εξηγούσε στους συνομιλητές του ότι όταν έφυγε είχαν μείνει μόνο 12 μέλη του οργάνου και ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι επρόκειτο η εισήγηση Κασσελάκη να τεθεί σε ψηφοφορία.

Την ίδια ώρα ο υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προέβη σε ανάρτηση λίγη ώρα μετά την παραπομπή για διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από το κόμμα. Στη δημοσίευσή του, λίγα λεπτά μετά από εκείνη του Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Ήρθε η ώρα!!! Στέφανε Τζουμάκα σε ευχαριστούμε για τους αγώνες σου στο παρελθόν, αλλά σήμερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο διάλυσης!! Κάντο εκτός κόμματος!»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X