Παρασκήνιο

Απολαυστικός διάλογος: Ο Κασσελάκης καλωσόρισε την Παγώνη στον ΣΥΡΙΖΑ και εκείνη τον έδιωχνε

Απολαυστικός διάλογος: Ο Κασσελάκης καλωσόρισε την Παγώνη στον ΣΥΡΙΖΑ και εκείνη τον έδιωχνε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Έκατσε τρεις ώρες φτάνει. Πόσες ώρες θα κάτσει σε λίγο θα εξαντλήσει το ιατρικό ωράριο.» είπε η Ματίνα Παγώνη στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη και την επισκεψή του στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

«Θα χάσω όλους τους ψήφους της Νέας Δημοκρατίας.» είπε η Παγώνη χαμογελώντας στον Στέφανο Κασσελάκη για να απαντήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι τους έχετε ήδη χάσει και σας καλωσορίζω στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης έδειχνε να εκνευρίζεται με το χιούμορ της Παγώνη λέγοντας ότι δεν χρειάζεται κομματίλα στα νοσοκομεία.

«Προσπαθούμε και εσείς θα βοηθήσετε» είπε η Παγώνη απευθυνόμενη στον Κασσελάκη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «και εγώ και οικογενειακά θα βοηθήσουμε.» αναφερόμενος προφανώς στον σύζυγό του Τάιλερ.

Η κα Παγώνη σχολίασε και την επικοινωνιακή ικανότητα του Στέφανου Κασσελάκη. «Δεν παίζεται στην επικοινωνία ο Κασσελάκης. Έχει αυτό που έχουν στην Αμερική που εμείς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο.» είπε η ίδια.

Και κάπου εκεί η Ανθή Βούλγαρη ρώτησε αν την κέρδισε. Ωστόσο η Ματίνα Παγώνη απάντησε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος που θα μάθει σιγά σιγά.

Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα

«Χωρίς αστερίσκους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είμαστε με το ΕΣΥ, με τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, τις απολαβές που τους αξίζουν και επιτέλους για να στελεχωθεί το ΕΣΥ όπως πρέπει. Επιτέλους, η κυβέρνηση να κάνει τις προκηρύξεις που χρειάζονται», δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης.

«Επίσης, από τον νόμο που συζητάμε τώρα, να βγάλει τον έλεγχο του υπουργού από τη διοίκηση των νοσοκομείων. Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Μιλάμε για την υγεία του Έλληνα πολίτη κι αυτή δεν πρέπει να έχει κομματικό “χρώμα”», υπογράμμισε και κατέληξε:

«Ας αφήσουμε αυτό το ρόλο στο ΑΣΕΠ. Εκεί πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις για τις διοικήσεις. Είμαστε εδώ με όλο το προσωπικό, είμαστε δίπλα τους όπως λέω, και το εννοώ, όχι εκατό τοις εκατό, αλλά χίλια τοις εκατό σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X