Παρασκήνιο

Εσωκομματικά μαχαιρώματα στη ΝΔ για τον Μόσιαλο

Εσωκομματικά μαχαιρώματα στη ΝΔ για τον Μόσιαλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαλλιά και κουβάρια έχουν γίνει τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος για τον Ηλία Μόσιαλο. Η χιουμοριστική ανάρτηση  και το λογοπαίγνιο που έκανε  για τις μάσκες, και είχε ως θέμα τη …Φάτνη έφερε στην επιφάνεια το ιδεολογικό χάσμα που χωρίζει τα στελέχη της ΝΔ.

Ακροδεξιοί και κεντροδεξιοί έμπλεξαν τις γραμμές τους με αποτέλεσμα να γίνει ένα πραγματικό αλαλούμ το οποίο ακόμα δεν έχειει ξεμπερδευτεί.

Το ακροδεξιό κομμάτι του κυβερνώντος κόμματος  βρίσκεται στα κάγκελα με τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του καθώς όπως υποστηρίζουν  το Μέγαρο Μαξίμου προσπάθησε να κατευθύνει ένα κομμάτι  δεξιών ψηφοφόρων  προς την κατεύθυνση της άφεσης αμαρτιών  καθώς ο συνεργάτης του πρωθυπουργού έκανε ένα ατυχές αστείο..

Την  ίδια ώρα πέρα από την  εκκλησία που του επιτέθηκε  στον γνωστό καθηγητή – τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Νίκη Κεραμέως  που συντάχτηκαν με τις απόψεις της ιεράς συνόδου-  οι ακροδεξιοί φύλακες  της ΝΔ  έχουν στοχοποιήσει τους συνεργάτες του πρωθυπουργού καθώς  βλέπουν  πίσω από αυτή την ιστορία αυτή  σχέδιο στήριξης του Ηλία Μόσιαλου από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου όπως λένε να μην απογοητευτούν   οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι του κόμματος.

Όσοι υποστηρίζουν αυτό το σενάριο λένε ότι με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη τα ανεπίσημα τρολ της ΝΔ ανήμερα των Χριστουγέννων έπεσαν στην μάχη στήριξης  του γνωστού καθηγητή καθώς ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να εμφανιστεί  ότι επισήμως η ΝΔ  στηρίζει τον Ηλία Μόσιαλο γιατί έτσι θα δυσαρεστούσε την εκκλησία.

Όπως λέγεται όμως αυτό που δεν υπολόγισαν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη  είναι ότι οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί έχουν αλληλεπίδραση με πραγματικούς λογαριασμούς νεοδημοκρατών, οι οποίοι έβλεπαν άφωνοι τους μέχρι πρότινος υποστηρικτές  του  Άδωνι  Γεωργιάδη και του Θανάση  Πλεύρη, να γίνονται  οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του Ηλία Μόσιαλου !

Και όχι μόνο αυτό . Τα διάφορα επίσημα και ανεπίσημα τρολ της ΝΔ άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους ενώ οι κανονικοί νεοδημοκράτες  ξεκίνησαν πόλεμο με τα ανεπίσημα   τρολ .

Όπως ήταν προφανές το θέμα δεν έμεινε μόνο σε αυτό το επίπεδο αφού ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης που γνωρίζει πολύ καλά την στάση των τρολ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης επικοινώνησε με υπουργούς που είχαν πάρει θέση κατά του Ηλία Μόσιαλου και τους ενημέρωσε για το αλαλούμ που γινόταν στο twitter και αλλού.

Οι πληροφορίες λένε ότι κορυφαίοι υπουργοί  μίλησαν χθες με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού,  και απαίτησαν την άμεση απομάκρυνση του Ηλία Μόσιαλου,  καθώς όπως είπαν υπάρχει οργή στην βάση της ΝΔ. Οι ίδιοι άνθρωποι υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω σε καμία περίπτωση αφού όπως είπαν ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της όλης ιστορίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X