Παρασκήνιο

Ο δαιμόνιος ντεντέκτιβ Αδωνις Γεωργιάδη συνελήφθη ψευδόμενος για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έδωσε το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Γεωργούλη

Ο δαιμόνιος ντεντέκτιβ Αδωνις Γεωργιάδη συνελήφθη ψευδόμενος για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έδωσε το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Γεωργούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανθρακες ο θησαυρός του Αδωνι Γεωργιάδη με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη. Η διάψευση για τον δαιμόνιο ερευνητή Αδωνι Γεωργιάδη είναι διπλή. Πρώτον η Αρετή Αθανασίου δηλώνει ότι έκανε αναδημοσίευση από το newsbomb.gr και δεύτερο τονίζει ότι « δεν έχω περάσει την πόρτα κομματικών γραφείων από την εποχή που δούλευα στον Ριζοσπάστη και ήμουν στην ΚΝΕ», που σημαίνει ότι δεν συμμετέχει σε κάποιο κόμμα. Τόσο απλά.

Σιγά μην την πιστέψει ο Αδωνις, ο οποίος έχει ως κεντρικό στόχο να κατηγορήσει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό τον Αλέξη Γεωργούλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίζεται ως «γνώστης» της υπόθεσης Γεωργούλη. Μάλιστα, σε κανάλι κατηγόρησε την Αρετή Αθανασίου ότι έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Twitter το όνομα της καταγγέλλουσας.

«Ονομάζεται Αρετή Αθανασίου αυτή που έκανε τη διαρροή του ονόματος της κυρίας καταγγέλλουσας. Το όνομα της κυρίας που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο – επειδή ακούω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποποιείται την ευθύνη – έχει ανακαλυφθεί στο Twitter, αν και το διέγραψε μετά. Άρα αυτή έγραψε κατευθείαν το όνομα της καταγγέλλουσας, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Άδωνις.

Από πλευράς της η ίδια η Αρετή Αθανασίου, απαντάει ότι την είδηση έδωσε πρώτος ο ιστότοπος newsbomb.gr και ότι η ίδια έκανε ανάρτηση μισή ώρα αργότερα.  «Η αλήθεια είναι πως δεν απορώ για τον ψευδόμενο κ. Γεωργιάδη, ούτως ή άλλως ψάχνουμε πάντα να βρούμε μια αλήθεια ανάμεσα στα ψέματα που ξεστομίζει. Ενα μόνο έχω να του πω. Ντροπή του που εργαλειοποιεί μια τόση ευαίσθητη υπόθεση και ψεύδεται δημόσια, για να συκοφαντήσει και να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ» ανάφερε σε ανάρτησή της.

Παρακολουθώντας πάντως το Twitter του συγκεκριμένου λογαριασμού, φαίνεται ότι κάνει συνεχώς αναδημοσιεύσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X