Παρασκήνιο

Οργή στο Twitter για το άγριο ξύλο στους πυροσβέστες: ξεχασμένοι, βρεγμένοι, δαρμένοι

Οργή στο Twitter για το άγριο ξύλο στους πυροσβέστες: ξεχασμένοι, βρεγμένοι, δαρμένοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την αποθέωση στο ξύλο δεν είναι μεγάλος ο δρόμος. Το έχει δείξει κι άλλες φορές η κυβέρνηση. Ό,τι έγινε με τους πυροσβέστες, έχει γίνει και με τους γιατρούς.

Αυτή είναι μόνο μια από τις… επισημάνσεις που κάνουν οι χρήστες του twitter, σχολιάζοντας τις εικόνες ντροπής με το άγριο ξύλο που δέχτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (05.11.2021) οι εποχικοί πυροσβέστες, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας για να διεκδικήσουν ό,τι τους είχαν υποσχεθεί: μονιμοποίηση.

Οι άνθρωποι μας συγκλόνισαν όλους το καλοκαίρι που πέρασε, ένα από τα πιο δύσκολα και καταστροφικά, οι άνθρωποι που ξάπλωναν στην άσφαλτο για να πάρουν μια ανάσα πριν ξαναριχθούν στη μάχη με τις φλόγες, αυτοί οι άνθρωποι έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ και δέχτηκαν επίθεση και με αύρες!

«Χτυπάνε τα παιδιά που δε κοιμήθηκαν όλο το καλοκαίρι για να μας προστατεύσουν από τις φωτιές», τονίζεται σε ένα από τα μηνύματα στο twitter, με το hashtag #πυροσβέστες να είναι πρώτο trend.

Από τα μηνύματα οργής δεν έλειψε αυτό του γνωστού γιατρού, Παναγιώτη Παπανικολάου, που έγραψε: «Σοβαρά τώρα, κινδυνεύει δασοπυροσβέστης να χάσει τα δάκτυλα του χεριού του από κρότου – λάμψης της αστυνομίας και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση να βγει στα κάγκελα απαιτώντας την παραίτηση του ξεφτίλα του Θεοδωρικάκου;».

Μέχρι και η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τις εικόνες ντροπής: «Ένστολοι εναντίων ένστολων! Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοια εικόνα και με θύμα», έγραψε.

Ακολουθούν μερικά μόνο από τα χιλιάδες tweets

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X