Παρασκήνιο

Ρουκέτα του συζύγου της Φώφης Γεννηματά στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ

Ρουκέτα του συζύγου της Φώφης Γεννηματά στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο σύζυγος της τέως προέδρου του ΚΙΝΑΛ  , Ανδρέας Τσούνης, δεν έκρυψε ποτέ  τα αντιδεξιά του αισθήματα, ακόμα και όταν η σύζυγος του  Φώφη Γεννηματά βρισκόταν εν ζωή και ηγείτο του Κινήματος Αλλαγής.

Πολλές φορές μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, είχε καταθέσει τις απόψεις του, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και σε πολλούς υπουργούς.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, ο Ανδρέας Τσούνης έκανε μια οργισμένη ανάρτηση, απευθυνόμενος μάλιστα στους παροικούντες στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατέληξε  λέγοντας  ότι όσοι ονειρεύονται συγκυβέρνηση (σ.σ. ΝΔ-ΚΙΝΑΛ) δεν έχουν δει τίποτα ακόμα ..

Στην ανάρτηση που έκανε αναφέρει:

«Αν ενοχλούν το Μαξίμου αυτά που γράφω τότε σημαίνει ότι κάτι κάνω ή λέω σωστά. Δεν με πειράζει, ας βγαίνουν τα παπαγαλάκια τους να με χτυπούν όλη μέρα, κάθε μέρα. Δεν θα ασχοληθώ μαζί τους, είναι γνωστοί όχι μόνο στο χώρο μας αλλά και στο πανελλήνιο. Εάν όμως και επαναλαμβάνω με κεφαλαία γράμματα το ΕΑΝ, ονειρεύονται συγκυβέρνηση με το κόμμα μου, τότε δεν έχουν δει ακόμα τίποτα. Και μένω επί του παρόντος σε αυτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X