Παρασκήνιο

Στα…νύχια του Μπογδάνου κυβέρνηση και ΝΔ

Στα…νύχια του Μπογδάνου κυβέρνηση και ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κακά ξεμπερδέματα θα έχουν στην ΝΔ με τον πρώην βουλευτή τους Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Όπως φαίνεται ο διαγραφής βουλευτής- τον οποίο το Μέγαρο Μαξίμου έχει αποκλείσει απ όλα τα ΜΜΕ- έχει αποφασίσει να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και να αποκαλύψει πράγματα και θαύματα.

Την πρώτη  αποκάλυψη την έκανε χθες το βράδυ στο Kontra  όταν   «κάρφωσε» τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη  ότι εκείνος του είχε δώσει άδεια  να πάει στην ακροδεξιά ρατσιστική συγκέντρωση κατά των προσφύγων το 2020 όπου μάλιστα θα συμμετείχε και ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.

Η συγκέντρωση είχε γίνει στις 15 Ιουλίου του 2020 στην πλατεία Βικτωρίας και το κάλεσμα είχε γίνει μέσα από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα και εκείνος πήγε στις 16:30 στο Μαξίμου και συναντήθηκε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σύμφωνα με όσα είπε  ρώτησε τον Γιώργο Γεραπετρίτη αν θα πρέπει να πάει στην συγκέντρωση  γιατί όπως του  είχε αναφέρει    «πιεζόμαστε στην Αθήνα. Οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα  και στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει ».

 Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μου απάντησε   «Κωνσταντίνε, ναι, κατέβα» είπε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή την στιγμή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει μια διαρροή ψηφοφόρων της τάξης του 5% προς τα πιο ακραία δεξιά κόμματα . Με δεδομένο ότι οι πληροφορίες θέλουν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να ιδρύει κόμμα μαζί με άλλα στελέχη που κινούνται σε αυτό τον χώρο, τα πράγματα δείχνουν ιδιαίτερα δύσκολα για την ΝΔ.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφηκε  από την ΚΟ της ΝΔ στις αρχές Οκτωβρίου του 2021 μετά από αντικομουνιστικό παραλήρημα στη Βουλή κατά τη συζήτηση της συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας. Όπως είχε πει προκαλώντας θύελλα στη Βουλή: ««ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς. Τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους Κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ήταν οι κομμουνιστές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X