Παρασκήνιο

Συλλαλητήριο: Τι λένε στο Μαξίμου στο παρασκήνιο

Συλλαλητήριο: Τι λένε στο Μαξίμου στο παρασκήνιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ καλύτερα απ ότι περίμενε  κύλησαν τα πράγματα για το Μαξίμου, καθώς η συγκέντρωση ήταν μεν μεγάλη δεν ήταν όμως ο «σεισμός» με τα εκατομμύρια των  διαδηλωτών, που είχαν προαναγγείλει  οι διοργανωτές του.

 Συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν μάλιστα, ότι  η κινητοποίηση αυτή έδειξε ότι  υπάρχει μια οροφή στις αντιδράσεις  των πολιτών για το θέμα,  καθώς το συγκεκριμένο συλλαλητήριο το είχαν  υιοθετήσει  και το διαφήμιζαν τα  περισσότερα ΜΜΕ . Άρα, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε είναι  ο περισσότερος που θα μπορούσε να κινητοποιηθεί σε μια  τέτοιου είδους εκδήλωση, η οποία μάλιστα από την πλευρά της ΝΔ είχε πάρει  και αντικυβερνητικό χαρακτήρα.

Καμμένος: Το συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων

Οι ίδιοι άνθρωποι προσθέτουν ακόμα, ότι το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρότρυνε τη συμμετοχή  των  στελεχών του στην συγκέντρωση και μάλιστα υπό  την καθοδήγηση του Αντ. Σαμαρά και του Αδωνι Γεωργιάδη,  δείχνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει περιορισμένες δυνατότητες στην κινητοποίηση των πολιτών. «Εκτός και αν η ΝΔ προσμετρά στους δικούς της ψηφοφόρους τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και τους πολίτες που  βρέθηκαν στην πλατεία   παρακινούμενοι από μια πατριωτική λογική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X