Παρασκήνιο

Τα πρόσωπα στη νέα κοινοβουλευτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρόσωπα στη νέα κοινοβουλευτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Σωκράτης Φάμελλος είναι ο βουλευτής που η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τον πρότεινε ομόφωνα για πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για αντιπρόεδρος στη Βουλή προτάθηκε η Όλγα Γεροβασίλη, για την οποία φαίνεται να υπάρχει συμφωνία από όλες τις τάσεις.

Παράλληλα, για Γραμματείς της ΚΟ φέρεται να έχουν προταθεί η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Διονύσης Καλαματιανός και η Σία Αναγνωστόπουλου, χωρίς, ωστόσο, να έχουν παρθεί ακόμη οι οριστικές αποφάσεις, καθώς αναμένεται να μιλήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ούτως ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Η διαδικασία ξεκίνησε με εισήγηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου. Μετά τη Ράνια Σβίγκου τον λόγο πήραν ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Παύλος Πολάκης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Από τα πρώτα στελέχη που έφτασαν στην Αγίου Κωνσταντίνου νωρίς το μεσημέρι ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Νίκος Φίλης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Πάνος Λάμπρου, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν ο Αλέξης Χαρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Απλοί πολίτες και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στην Αγίου Κωνσταντίνου και πολλοί από αυτούς φώναζαν «τον Αλέξη θέλουμε». Η Ολγα Γεροβασίλη μπαίνοντας στα γραφεία απάντησε «και εμείς, αλλά…». Μικρό διάλογο με κάποιους από τους πολίτες είχε και ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, καθώς την ώρα που έφτασε του φώναξαν «μην αλλάξεις ποτέ, να τα λες έτσι. Μην κανεις πίσω ποτέ», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «δεν έκαμα πίσω ποτέ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X