Επιλογές

Πολάκης: Στα «κάγκελα» για την Μαρέβα! «Με ποια ιδιότητα κάθεται εκεί;»

Πολάκης: Στα «κάγκελα» για την Μαρέβα! «Με ποια ιδιότητα κάθεται εκεί;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το… γιατί η Μαρέβα Γκραμπόβσκι, σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθόταν μαζί με την ελληνική αποστολή στα έδρανα του ΟΗΕ αναρωτιέται ο Παύλος Πολάκης.

Με μια “πύρινη” ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, “δανείζεται” μια άλλη ανάρτηση που κάνει λόγο για κίνηση “θεσμικά απαράδεκτη”!

Να σημειωθεί πως “σηκώθηκαν” συζητήσεις, καθώς η Μαρέβα Γκραμπόβσκι διακρίνεται να κάθεται ακριβώς πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην δεύτερη σειρά των καθισμάτων.

Κι αυτό την ίδια ώρα που οι σύζυγοι άλλων ηγετών, όπως η Μελάνια Τραμπ για παράδειγμα, διακρίνεται στο πλάι της αίθουσας (σ.σ. δεξιά στην φωτογραφία).

Η φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη με τον πατέρα του και το συγκλονιστικό μήνυμα

Πολάκης Μαρέβα

Δείτε και το βίντεο (σ.σ. μετά το 00:52)

“Κόλαφος” ο Πολάκης!

“ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!! (Κλέβω το κείμενο του Antonios Tzanakopoulos ): Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τη φωτογραφία που δείχνει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού στα έδρανα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Δεν είναι θέμα απλά ντροπής ή επαρχιωτισμού. Είναι μια κίνηση θεσμικά απαράδεκτη.

Μητσοτάκης- Τραμπ ποζάρουν μετά συζύγων στη δεξίωση του προέδρου των ΗΠΑ

Οι έξι θέσεις της εθνικής μας αντιπροσωπείας στη ΓΣ ΟΗΕ προορίζονται για όσους εκπροσωπούν την Ελλάδα στον ΟΗΕ. ΠΘ, Μόνιμη Αντιπρόσωπο, Υ(φυ)πουργούς, Διπλωματικούς και Συμβούλους. Για συνοδούς υπάρχουν χωριστές θέσεις, τις οποίες κατέλαβαν άλλοι και άλλες σύζυγοι αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Που είναι η διπλωματική σύμβουλος ΠΘ; Δεν διακρίνεται στη φωτογραφία. Διακρίνονται ΠΘ, ΥΠΕΞ, Κυβ. Εκπρόσωπος, Μόνιμη Αντιπρόσωπος, Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Η διπλωματική σύμβουλος που είναι; Εντάξει, εξελέγη ο Μητσοτάκης να μας εκπροσωπεί στον ΟΗΕ. Η σύζυγός του όμως; Με ποια ιδιότητα κάθεται εκεί; (η δεύτερη φωτό σύνθεση Panos Korfiatis)”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Δείτε την

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2388161974760603&id=100007004708966

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X