Θέμα

Πολιτικός σεισμός: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σε Μητσοτάκη για τον Φουρθιώτη

Πολιτικός σεισμός: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σε Μητσοτάκη για τον Φουρθιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ύστερα από τις συλλήψεις καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του, που έχουν σχέσεις με τον Μένιο Φουρθιώτη και τι είδους σχέσεις είναι αυτές.

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «οι τελευταίες εξελίξεις και οι διαρροές της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον κ. Φουρθιώτη, φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Επιβεβαιώνουν όμως και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ, βάζοντας για πολλοστή φορά στο στόχαστρό του ακόμα και δημοσιογράφους».

Και προσθέτει με έμφαση: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη, όπως και ο ίδιος καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα, και τι είδους σχέσεις είναι αυτές, για να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξή του σε μισό αστυνομικό τμήμα».

Μένιος Φουρθιώτης: H EΛΑΣ ταυτοποίησε όπλο και DNA

Οπως γίνεται αντιληπτό η υπόθεση πλέον παίρνει τα χαρακτηριστικά ενός πολιτικού θρίλερ, αφού όπως έχει υποστηριχτεί δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει φύλαξη αστυνομική ο Μένιος Φουρθιώτης, πέρα από ιδιαίτερες σχέσεις με άτομα τα οποία μπορούν να παίρνουν αποφάσεις και να επηρεάζουν εκείνους που αποφασίζουν σε ποια πρόσωπα θα διατεθεί αστυνομική φύλαξη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο παρουσιαστής είχε εξακοντίσει απειλές όταν διακόπηκε η φύλαξή του από την αστυνομική δύναμη, πράγμα που έγινε ύστερα από τις σφοδρές αντιδράσεις μέσων ενημέρωσης, κυρίως sites και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οπως είχε επισημάνει ο eretikos.gr με δημοσίευμά του στις 24 Απριλίου η υπόθεση αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει πολιτικό σεισμό, όπερ και εγένετο.

Βαξεβάνης-Φουρθιώτης: Η κόντρα που μπορεί να προκαλέσει γενικότερο σεισμό….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X