Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου: Εξαγγελίες στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου από τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Πόπη Τσαπανίδου: Εξαγγελίες στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου από τον Μητσοτάκη (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Προχειροστημένη φιέστα» και προεκλογικές εξαγγελίες «Μαυρογιαλούρου»,χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους που δεν έλαβαν αυξήσεις.

Παράλληλα, η Πόπη Τσαπανίδου επισημαίνοντας ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση «δεν στηρίζουν ουσιαστικά και σταθερά τους δικαιούχους», τονίζει ότι την ίδια στιγμή η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

«Τα βοηθήματα του κ. Μητσοτάκη τα είχε “φάει” ήδη ο πληθωρισμός» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις για αύξηση 15,4% στα τρόφιμα.

Υπενθυμίζεται ότι το εφάπαξ προεκλογικό επίδομα κοροϊδίας στους συνταξιούχους που κυμαίνεται από 200 έως 300 ευρώ θα χορηγηθεί λίγο πριν τις εκλογές και μέχρι τα τέλη Μαρτίου με κριτήριο το ύψος των συντάξεων.

«Παρακολουθήσαμε σε προχειροστημένη φιέστα, εξαγγελίες στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου, που δεν στηρίζουν ουσιαστικά και σταθερά τους δικαιούχους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X