Θέμα

Ρίγκ η Βουλή: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Ρίγκ η Βουλή: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μέσα στη Βουλή και συγκεκριμένα ακριβώς έξω από την Ολομέλεια όταν ένας βουλευτής δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά το επεισόδιο ακούστηκαν και χυδαίες εκφράσεις. Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Φλώρος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τους Σπαρτιάτες.

Ο κ. Γραμμένος δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα parapolitika.gr:

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Το επεισόδιο ξεκίνησε από την Ολομέλεια όπου εξεταζόταν η άρση της ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου για επιθέσεις που είχε δεχθεί μέσω διαδικτύου από τρολ πίσω από τα οποία υποστηρίζει ότι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.



Σύμφωνα με πληροφορίες την ωρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λυσης, Χήτας, ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δεν σχετίζεται ο κ. Βελόπουλος με τη μήνυση, πετάχτηκε ο κ. Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Μετά την παρέμβαση αυτή βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις».

Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κάτω.

ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X