Παρασκήνιο

«Ρουκέτες» Αντώναρου για Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη! «Ο ανέμελος κι ο πιο αποτυχημένος»

«Ρουκέτες» Αντώναρου για Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη! «Ο ανέμελος κι ο πιο αποτυχημένος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σχόλια – φωτιά δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μετά και τη νέα εκτέλεση στη Βάρη, τη δεύτερη μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες μετά την δολοφονία 34χρονου μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος γράφει για τον πρωθυπουργό:

Δολοφονίες, εκτελέσεις, φόνοι δημοσιογράφων, στυγερά εγκλήματα σε βάρος ελληνικων οικογενειών — όλα τα έχει ο μπαχτσές!. Σε καθημερινή βάση. Αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας, ο ανεμελος κι αυτοθαυμαζομενος Κυριάκος Μητσοτάκης, ασχολείται με την…πανεπιστημιακη αστυνομία.

Δείτε την ανάρτηση

Ενώ για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θυμάται τις δηλώσεις του το 2009, τότε που κατηγορούσε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι μετέτρεψε τη χώρα σε…Καμπούλ:

«Χαστούκι» αστυνομικών κατά Χρυσοχοΐδη! «Τα νούμερα είναι αμείλικτα για την αποτυχία του»

Αυτός ο κύριος που είχε το απύθμενο θράσος να μιλάει για “Καμπούλ” κατηγορεί τώρα άλλους για λαϊκισμό: Ποιος; Ο πιο ανεπαρκής, αποτυχημένος και λόγω καλών δημοσίων σχέσεων (ίνα μη τι χείρον είπω) υπερτιμημένος υπουργός αστυνομίας. Απειλείται με αποκεφαλισμό στον επόμενο ανασχηματισμό και προσπαθεί απεγνωσμένα να επιπλεύσει. Έτσι όπως πάει η εγκληματικότητα — ούτε ο Μητσοτάκης ( κι άλλοι προστάτες του εντός συνόρων) δεν τον σώζουν.

Δείτε την ανάρτηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X