Πολιτική

Ρουσόπουλος: «Αδειάζει» Μηταράκη για το αφήγημα με τους «πραγματικούς πρόσφυγες»

Ρουσόπουλος: «Αδειάζει» Μηταράκη για το αφήγημα με τους «πραγματικούς πρόσφυγες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος παρευρέθηκε μαζί με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ όπου και μίλησαν για το μεταναστευτικό.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος συμφωνώντας με τον κ. Αρβανίτη στο ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων φαίνεται πως αποκλίνει από το αφήγημα του Νότη Μηταράκη όπου αναφέρθηκε στους Ουκρανούς ως «πραγματικούς πρόσφυγες».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρβανίτης ανέφερε σχετικά με αυτό πως «όλο το δημοκρατικό τόξο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όταν ακούστηκαν αυτές οι φωνές από το ID, δηλαδή από τους φασίστες, σηκώθηκε όρθιο και διαμαρτυρήθηκε» και συμπλήρωσε ότι κανείς δεν πρέπει να αφήνει ανοικτό αυτό το αφήγημα «και εντός της χώρας».

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος απάντησε ότι «Συμφωνούμε απολύτως» και συμπλήρωσε πως «και εγώ ανέλαβα πρόσφατα πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, το έζησα αυτό που λέει ο κ. Αρβανίτης. Έζησα τη διαφορά των μεν από τους δε. Και επισημαίνεται πολύ σωστά από τον κ. Αρβανίτη αυτή η διαφορά, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανονικά. Αλλά υπάρχει, αυτός είναι ο κόσμος μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X