Media

Σκάι-Δημήτρης Οικονόμου: Η προσωποποίηση της άθλιας κομματικής δημοσιογραφίας

Σκάι-Δημήτρης Οικονόμου: Η προσωποποίηση της άθλιας κομματικής δημοσιογραφίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων που επιβεβαιώνουν τα προαναφερόμενα, ιδίως όσοι παρακολουθούν τα ενημερωτικά δελτία των τηλεοράσεων. Η διαστρέβλωση της αλήθειας, η απόκρυψη ειδήσεων που δεν συμφέρουν στην κυβέρνηση, η υποβάθμιση γεγονότων που εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο υπερθεματισμός της κυβερνητικής προπαγάνδας είναι πλέον ο κανόνας.

Ομως, οι πολίτες φαίνεται πως αφυπνίζονται, όπως δείχνουν οι έρευνες για την εγκυρότητα των μέσων ενημέρωσης. Η τελευταία έδειξε πως μόνο το 9% εμπιστεύεται τα κανάλια. Και είναι λογικό όταν ζούμε γεγονότα, όπως αυτό ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου του Σκάι και τη Λιάνα Κανέλλη, τη βουλευτή του ΚΚΕ.

Ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου, καθ’ υπέρβαση των δημοσιογραφικών του καθηκόντων, απαίτησε με ύφος λογοκριτή που παραπέμπει σε περίεργες περιόδους του παρελθόντος, αλλά και με στυλ τοπικού χωροφύλακα από τη βουλευτή να ζητήσει πάραυτα συγγνώμη για όσα μετέφερε, σχολίαζε και εννοούσε.

Προφανώς ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου έπαθε σύγχυση στον αέρα και μπέρδεψε τον ρόλο του κομματικού καθοδηγητή της παραδοσιακής υπερδεξιάς με εκείνον του δημοσιογράφου και παρουσιαστή σε μία σύγχρονη τηλεόραση.

Αυτά όμως συμβαίνουν σε μηχανισμούς δημοσιογραφικούς και άλλους που απευθύνονται σε μπανανίες και όχι σε δημοκρατικές κοινωνίες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X