Πολιτική

Σπαρτιάτες: Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές

Σπαρτιάτες: Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε πορεία διάλυσης βρίσκονται οι “Σπαρτιάτες”. Υστερα από τις καταγγελίες από το βήμα της Βουλής για ξένα κέντρα και greek mafia, ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές σε μία προσπάθεια να καταστείλει την ανταρσία στο εσωτερικό του κόμματος.

Πρόκειται για τους Γιάννη ΔημητροκάλληΧαράλαμπο Κατσιβαρδά και Γιάννη Κόντη, οι οποίοι θεωρούνται στελέχη που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κασιδιάρη.

«Δεν νοείται σε μια ΚΟ οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον πρόεδρο της ΚΟ, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς» σημειώνει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο κ. Στίγκας, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα μόνος του στην Ολομέλεια της Βουλής.

σπαρτιατεσ

Νωρίτερα, ξεκινώντας την ομιλία του ο Στίγκας εξέφρασε το παράπονό του, επέρριψε ευθύνες σε ξένα κέντα και εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες ακόμα και τη Greekmafia χωρίς να προφέρει το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη.

Υπό διάλυση η ΚΟ των «Σπαρτιατών»

Να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών κάλεσε των επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας αμέσως μετά τις καταγγελίες που έκανε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά των βουλευτών του κόμματος του -οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- ότι είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωθεσμικά κέντρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X