Πολιτική

Στα δικαστήρια ο Φλώρος για την επίθεση στη Βουλή – Με κάταγμα στη μύτη ο Γραμμένος

Στα δικαστήρια ο Φλώρος για την επίθεση στη Βουλή – Με κάταγμα στη μύτη ο Γραμμένος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, για την επίθεση το πρωί στη Βουλή κατά του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένου.

Σε βάρος του η εισαγγελία αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη και εν συνεχεία ο βουλευτής θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Μετά το πρωινό επεισόδιο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος αρχικά κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και είχε μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών της φρουράς της Βουλής.

Ο κ. Φλώρος αντιμετωπίζει το κακούργημα της επίθεσης σε βουλευτή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Σημειώνεται πως το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπει ότι όποιος βιαιοπραγεί εναντίον μέλους της Βουλής τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη.

Με κάταγμα στη μύτη ο Γραμμένος

Για την εξέλιξη της υγείας του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας.

Όπως εξήγησε, ο βουλευτής ύστερα από την γροθιά που του έριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα ρινικων οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Στον βουλευτή έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και έχει λάβει 10ημερη αναρρωτική άδεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X