Διεθνή

Σύνοδος Κορυφής: Διακοπή και… στον αέρα η συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ!

Σύνοδος Κορυφής: Διακοπή και… στον αέρα η συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις 12:00 της Τρίτης , 02.07.2019, θα συνεχιστεί η Σύνοδος Κορυφής καθώς δεν τα βρίσκουν οι 28 ηγέτες για τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν.

Αμετακίνητο εμπόδιο η Πολωνία για να γίνει ο Φρανς Τίμερμανς διάδοχος του Γιούνκερ και… στον αέρα η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ!

Σύνοδος Κορυφής: Διακοπή και… θρίλερ με Τσίπρα και ΣΚΑΪ!

Η Σύνοδος Κορυφής λοιπόν θα… συνεχιστεί άλλη στιγμή! Αφού πρώτα έσπασε το ρεκόρ της 17ωρης διαπραγμάτευσης για την Ελλάδα τον Ιούλιο του 2015, οι 28 ηγέτες που προσπαθούν να συμφωνήσουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν, ποιος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ποιος ο νέος εκπρόσωπος της Εξωτερικής Πολιτικής και ποιος ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Τελικά… διαφώνησαν σε όλα αλλά συμφώνησαν να διακόψουν, να κοιμηθούν και να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις αύριο το μεσημέρι!

Αυτό σημαίνει βέβαια πως δεν είναι καθόλου βέβαιο πια αν θα γίνει η τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, καθώς είχε ανακοινωθεί πως θα την δούμε το βράδυ της Τρίτης, στα πλαίσια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Πλέον… παίζουμε με το χρόνο!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X