Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Oργή προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλή Μαντά. Την ώρα που πολίτες απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο Μητσοτάκη για χρέη ακόμα και μερικών χιλιάδων  ευρώ, ο γαλάζιος βουλευτής, με εταιρεία offshore στα Νησιά Μάρσαλ, έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά και δάνεια στις τράπεζες σχεδόν μισό εκατ. ευρώ που δεν αποπληρώνει.

«Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;» τονίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ και απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο:

Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς.
Και φυσικά, πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά και αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του. 

Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις. Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;»

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X