Πολιτική

Θύμωσε κιόλας ο Μπακογιάννης για τη φιέστα: Ας μείνουν μίζερα κάποιοι να φαρμακώνονται

Θύμωσε κιόλας ο Μπακογιάννης για τη φιέστα: Ας μείνουν μίζερα κάποιοι να φαρμακώνονται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ανακοίνωση της Τεχνόπολης πως… κάθε χρόνο η φιέστα του δήμου Αθηναίων πάνω κάτω τα ίδια κοστίζει, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, με ανάρτησή του στο Facebook εμφανίζεται και… οργισμένος. Ο Κώστας Μπακογιάννης, μάλιστα, κάνει λόγο για μιζέρια κάποιων.

Ξεκινώντας την ανάρτησή του με… ειρωνεία («οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια» γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης), ο δήμαρχος Αθηναίων κατηγορεί όσους αντέδρασαν στη φιέστα που ετοιμάζει στο Λυκαβηττό πως «δεν αντέχουν σε κριτική» και «απάντηση άλλη δεν αξίζουν».

«Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους», προσθέτει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όλη η ανάρτηση

Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X