Πολιτική

Τοσουνίδης: «Εμείς δεν βαφτίζουμε τους κλέφτες επιχειρηματίες»

Τοσουνίδης: «Εμείς δεν βαφτίζουμε τους κλέφτες επιχειρηματίες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Δεν είναι δωράκια που επιδιώκουν να ξεγελάσουν κανέναν. Είναι στοιχείο μιας ολοκληρωμένης πολιτικής» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης, σχετικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο κ. Τοσουνίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι η χειροπιαστή απόδειξη ότι υλοποιούμε όλες τις δεσμεύσεις που πήραμε απέναντι στους Έλληνες, είναι η στιγμή που ξαναχτίζουμε την Ελλάδα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα κοινά σημεία στις αναφορές των πολιτικών αρχηγών, επεσήμανε ότι μπορεί ορισμένα στοιχεία, «ως τίτλοι να είναι ίδια ωστόσο η μεγάλη διαφορά είναι ότι η κυβέρνηση υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει φιλοσοφία και έχει και ψυχή βάζοντας προτεραιότητα τον άνθρωπο, τους πολλούς και όχι τους λίγους που μέχρι τώρα ήταν προνομιούχοι».

«Εμείς δεν βαφτίζουμε τους κλέφτες επιχειρηματίες για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε υπέρ της ελεύθερης οικονομίας. Εμείς πραγματικά στηρίζουμε την αγορά γιατί δίνουμε ίσο κανόνα, ίσο νόμο, ίσες δυνατότητες σε όλους όσοι επιχειρούν. Από την άλλη, υψηλή μας προτεραιότητα είναι να στηρίξουμε τον εργαζόμενο, αυτόν που συμπίεσαν», πρόσθεσε.

Για το θέμα της μείωσης των συντάξεων ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έδωσε τη δυνατότητα στον ελληνικό λαό να ανακουφιστεί» και έφερε ως παράδειγμα τα επιδόματα που δόθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 και τον Δεκέμβριο του 2017, συνολικού ύψους 2 δισ. ευρώ καθώς και την κάλυψη 2,5 εκ. ανασφάλιστων με ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Τα μέτρα αυτά, όπως διευκρίνισε, δεν ήταν συμφωνημένα, ούτε η κυβέρνηση ζήτησε την άδεια…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X