Πολιτισμός

Ανάρτηση-κόλαφος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τον δήμο Καβάλας και τη διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ

Ανάρτηση-κόλαφος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τον δήμο Καβάλας και τη διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με διάθεση… «Άγριας Δύσης», ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, εις εκ των πρωταγωνιστών της ομώνυμης παράστασης η οποία δόθηκε στο Φρούριο της Καβάλας πριν μερικές ημέρες εκφράζει την αγανάκτησή του για τους… «250 ψηφοφόρους» οι οποίοι είδαν την παράσταση δωρεάν, χρησιμοποιώντας την κάρτα ελεύθερης εισόδου για όλες τις παραστάσεις του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων, κάνοντας λόγο για «λάθος μήνυμα, ενισχύοντας τη λογική του τζάμπα», για «ελληνικό παραγοντισμό ο οποίος ανθίζει στην υπέροχη Καβάλα», αλλά και για «έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στους εργαζόμενους του θεάτρου», καθώς και για διαμόρφωση θεατών «που απαξιώνουν το θέατρο, θεωρώντας το κάτι ευτελές».

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν πολύ εκνευρισμένος εξαιτίας της προαναφερόμενης κατάστασης -την οποία περιγράφει με ανάρτησή του- τόσο πριν όσο και μετά την παράσταση, ωστόσο, ως ηθοποιός ο οποίος σέβεται το κοινό και τον επαγγελματισμό του, δεν άφησε να φανεί η αγανάκτησή του επάνω στο «σανίδι».

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι οι θεατές στην παράσταση ήταν περίπου 630εκ των οποίων περίπου οι μισοί πλήρωσαν εισιτήριο250 μπήκαν με τις κάρτες ελεύθερης εισόδου και περίπου 60 με προσκλήσεις τις οποίες μοίρασε η ίδια η παραγωγή σε τοπικά ΜΜΕ εν είδει διαφήμισης της παράστασης.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=343323332867124&id=100015683796987

Εξοργισμένη η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα 

Εξοργισμένη η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα με την ανάρτηση του ηθοποιού Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τις προσκλήσεις στο Φεστιβάλ Φιλίππων , με την κ. Τσανάκα να σημειώνει ότι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει ο κ. Σκιαδαρέσης τα διαδικαστικά ενός Φεστιβάλ, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, φανερά ενοχλημένη από την ανάρτησή του, ως «δευτερότριτο ηθοποιό της τηλεόρασης, ούτε καν πρωταγωνιστή».

Η δήμαρχος Καβάλας σημείωσε, επίσης, ότι στην παράσταση «Άγρια Δύση» δεν «πέρασαν» πάνω από 40 προσκλήσεις του Φεστιβάλ, ενώ τόνισε ότι και η παραγωγή της παράστασης έδωσε προσκλήσεις σε τοπικά ΜΜΕ. Πρόσθεσε, δε, ότι το Φεστιβάλ Φιλίππων, κάθε χρόνο τηρεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο και δίνει συγκεκριμένες προσκλήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Τοπικά Συμβούλια, καθώς και από μία σε κάθε ΜΜΕ.

https://www.facebook.com/gerasimos.skiadaresis/posts/1808570859255990

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X