Σινεμά

Γιάννης Βογιατζής για Μαίρη Χρονοπούλου: Όλοι την αγαπούσαν και ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Ό,τι πρόβλημα είχαμε, τρέχαμε στη Μαίρη.

Γιάννης Βογιατζής για Μαίρη Χρονοπούλου: Όλοι την αγαπούσαν και ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Ό,τι πρόβλημα είχαμε, τρέχαμε στη Μαίρη.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε με πολύ αγάπη για τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον χαρακτήρα της ως φίλη και συνεργάτιδα, καθώς και για την απώλειά της. Ο μεγάλος ηθοποιός εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Επί Τόπου» του Νάσου Γουμενίδη στο Open.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Η Μαίρη ήταν φίλη δική μου και όλου του ελληνικού λαού. Όλοι την αγαπούσαν και ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Ό,τι πρόβλημα είχαμε, τρέχαμε στη Μαίρη. Την αποκαλούσαμε «η Μαιρούλα μας», ο δικός μας άνθρωπος.

Θυμάμαι από τη Μαίρη ότι ήταν πάντα σωστή στην ερμηνεία της, ήξερε τα λόγια της. Άμα νιώθεις κάτι το εκφράζεις. Παπαγαλία δεν υπήρχε στην Φίνος Φιλμ. Εκεί τη γνώρισα και την αγάπησα πολύ.

Ήταν πολιτισμένος άνθρωπος, με τεράστιος γνώσεις με απέραντη καρδιά και ανοιχτή η αγκαλιά της για όλο τον κόσμο. Μου είχε κάνει εντύπωση ο χαρακτήρας της, η ζωντάνια της και η δοτικότητά της σε όλους τους ανθρώπους. Με την ψυχή της, το ένιωθε και για αυτό γινόσουν πιο φίλος της.

Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή επιλογή να ήταν μόνη της. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τη ζωή αλλιώς από τον κάθε άνθρωπο. Εγώ το γνωρίζω καλά, όμως, και η Μαίρη ήθελε να έχει ανθρώπους δίπλα της και να τους λύσει τα προβλήματα, να προσφέρει. Έδινε την ψυχή της.

Τελευταία δεν την είχα δει και αυτό γιατί ήταν λίγο απομονωμένη. Ίσως ήθελε να τη θυμόμαστε κάπως αλλιώς. Το θέμα ήταν να φύγω εγώ κι όχι η Μαίρη, αλλά μου την έσκασε. Το θέμα είναι να υπάρχει μια ιεραρχία σε αυτά τα πράγματα. Αλλά η Μαίρη τα έκανε αυτά», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή της να μείνει μόνη της τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Βογιατζής απάντησε πως δεν γνώριζε για τα προσωπικά της: «Μην με μπλέκεται με τα ερωτικά, δεν έχω ιδέα. Πώς να ξέρω τέτοια πράγματα; Και να ήξερα, αν μου είχε εξομολογηθεί κάτι δεν θα το έλεγα. Η Μαίρη θα λείψει από όλους τους Έλληνες», πρόσθεσε στην μεσημεριανή εκπομπή του Open ο Γιάννης Βογιατζής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X