Θέμα

Πόθεν έσχες… στην δημοσιότητα! Αυτά δηλώνουν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Γεννηματά και Κουτσούμπας!

Πόθεν έσχες… στην δημοσιότητα! Αυτά δηλώνουν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Γεννηματά και Κουτσούμπας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 1.000 δηλώσεις πόθεν έσχες δίνονται σήμερα, Δευτέρα 11.05.2020, στην δημοσιότητα από την Βουλή. Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης δημοσιεύει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018). Όλες οι δηλώσεις είναι 1.072 και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη.

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ και τα 1.072 πόθεν έσχες

Να σημειώσουμε πως το 2018 πρωθυπουργός ήταν ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ στην Βουλή αρχηγοί των κομμάτων ήταν: ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Πάνος Καμμένος, η Φώφη Γεννηματά, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Τι δηλώνει στο πόθεν έσχες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης, Marfin πόθεν έσχες

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες, το συνολικό καθαρό του εισόδημα ήταν 36.964 ευρώ συν άλλες 10.000 ευρώ από ακίνητα. Ακόμα υπάρχει και ένα πόσο στην κατηγορία «δάνεια» ύψους 150.000 ευρώ.

«Φτωχός» με ακριβά αυτοκίνητα ο Βελόπουλος – Όλο το πόθεν έσχες

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει 11 διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες (με μικροποσά). Την ίδια ώρα που η σύζυγός του Μαρέβα Γκαμπόφσκι διαθέτει λογαριασμούς επίσης σε ελβετικά και γαλλικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η ίδια δηλώνει εισόδημα της τάξης των 41.364 ευρώ συν άλλες 30.500 ευρώ από ακίνητα. Όσον αφορά τις καταθέσεις της, διαπιστώνουμε μεταξύ άλλων ότι στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Lombard Odier έχει καταθέσεις ύψους 253.000 ευρώ. Και στη Societe Generale έχει καταθέσεις ύψους 182.000 ευρώ.

Τα δε ακίνητα του ζεύγους καταλαμβάνουν 2,5 σελίδες τα οποία βρίσκονται ως επί τω πλείστον στα Χανιά της Κρήτης, στην Αθήνα καθώς επίσης και στις Κυκλάδες.

Δείτε αναλυτικά τι δηλώνει στο πόθεν έσχες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας κλικ εδώ.

Τι δηλώνει στο πόθεν έσχες ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας

Φωτογραφία: Eurokinissi

Τις ίδιες αμοιβές με το 2018 (χρήση οικονομικού έτους 2017) δηλώνει και το 2019 (χρήση οικονομικού έτους 2018) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βάσει των στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο η Βουλή των Ελλήνων.

Ειδικότερα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει εισόδημα από μισθωτές εργασίες ύψους 33.909 ευρώ (όσο δηλαδή και την προηγούμενη φορά) συν άλλα 1.125 ευρώ από ακίνητα, ενώ η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιανα εισόδημα ύψους 19.654 ευρώ.

Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός έχει 6 διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς εκ των οποίων μονάχα ο ένας έχει 41.163 ευρώ και όλοι οι άλλοι είναι είτε μηδενικοί, είτε σχεδόν μηδενικοί.

Ποθεν έσχες: Αυτά δηλώνουν Βαρουφάκης – Στράτου!

Δηλώνεται και ένας λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με δικαιούχο ονόματι Τσίπρα Φοίβο-Παύλο, που είναι ο γιος του και συνδικαιούχους τους γονείς ύψους 45.207 ευρώ (έναντι 25.463,51 ευρώ την προηγούμενη φορά). Δεν υπάρχουν αλλαγές στα ακίνητα και τα οχήματα.

Η κ. Μπαζιάνα δηλώνει δύο λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα ύψους 22.370 ευρώ και 4.670 ευρώ αντίστοιχα και άλλους και αρκετά μικρότερα ποσά που κυμαίνονται από 700 ευρώ έως και… ένα λεπτό.

Δείτε αναλυτικά τι δηλώνει στο πόθεν έσχες ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας κλικ εδώ.

Γεννηματά και Κουτσούμπας

Δείτε αναλυτικά τι δηλώνει στο πόθεν έσχες η Φώφη Γενηματά κάνοντας κλικ εδώ.

Φώφη Γεννηματά πόθεν έσχες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δείτε αναλυτικά τι δηλώνει στο πόθεν έσχες ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάνοντας κλικ εδώ.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X