Media

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του γνωστού τηλεπαρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη. Περίπου στις 22:30 άγνωστος πυροβόλησε το αστυνομικό κουβούκλιο που βρίσκεται έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον 9 φορές με στόχο ένα παλιό φυλάκιο που υπάρχει δίπλα από την είσοδο της οικίας. Παλαιότερα υπήρχε εκεί ιδιωτική φύλαξη, στη συνέχεια αστυνομικός και το τελευταίο χρονικό διάστημα –μετά τις αλλαγές που έγιναν- κανείς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι κάλυκες που έχουν βρεθεί είναι των 7.62mm, κάτι που παραπέμπει σε πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τους δράστες.

Να θυμίσουμε ότι λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα βόρεια προάστια στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχθηκαν πυρά από αναβάτες μηχανής με όπλο διαμετρήματος και αυτό 7.62mm. Εύλογα θα εξεταστεί το να σχετίζονται τα δύο περιστατικά.

Τραγωδία: Τι έδειξε η νεκροτομή για την έγκυο στην Αλεξανδρούπολη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X