Media

«Ράπισμα» της «Δημοκρατίας» στον Μητσοτάκη! «Ανέμελος επί μονίμου βάσεως»! video

«Ράπισμα» της «Δημοκρατίας» στον Μητσοτάκη! «Ανέμελος επί μονίμου βάσεως»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εντάξει, ότι… δεν έπεισε κανέναν η “συγγνώμη” -με καθυστέρηση 8ημερών- του Κυριάκου Μητσοτάκη για την -χωρίς μάσκα- ποδηλατάδα και φωτογράφιση στην Πάρνηθα, στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, δεν είναι κάτι παράξενο.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για “ανεμελιά” (!) την ώρα που η στοχοποίηση των πολιτών εδώ και μήνες και η αναγωγή της ατομικής ευθύνης στον Νο1 παράγοντα της διασποράς του κορονοϊού έχει “σημαδέψει” οριστικά κι αμετάκλητα της κυβερνητικές επιλογές.

Βέβαια η “ανεμελιά” αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι λιγάκι… διαρκείας. Αρκεί να θυμηθεί κανείς ένα από τα πρώτα “ανέμελα” κατορθώματά του, τον περασμένο Απρίλιο, όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε συναυλία στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε ένα φορτηγό.

Στη… γραμμή Μπακογιάννη ο φιλοκυβερνητικός Τύπος για Σούνιο και Τσίπρα!

Τι είχε συμβεί τότε; Ο πρωθυπουργός, ανέμελος πάντα, είχε βγει έξω από το Μαξίμου όπου περνούσε η τραγουδίστρια και την χαιρέτησε, ξανά χωρίς μάσκα, ξανά χωρίς αποστάσεις, ξανά χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης, ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είχαν “μαντρωθεί” στα σπίτια τους, τηρώντας “πολύ σχολαστικά” , όπως έλεγε και το διάσημο σποτ, τα μέτρα του πρώτου lockdown.

Δείτε τις εικόνες εκείνου του ηλιόλουστου πρωινού του Απρίλη που… μύριζε ανεμελιά και γιασεμί

Φτάνουμε στο σήμερα. Ο πρωθυπουργός έχει “απολογηθεί” για την ανεμελιά της Πάρνηθας και πώς… εμφανίζεται λίγες ώρες μετά;

Μαντέψτε. Σωστά μαντέψατε: Ανέμελος!

Χωρίς μάσκα λοιπόν και χθες (!) ο πρωθυπουργός όπως γράφει η εφημερίδα Δημοκρατία παρουσιάζοντας φωτογραφία του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, παρότι καθόταν σε κοινό τραπέζι και κοντά σε συνεργάτες του.

Αυτό είναι success story! Στα…πέρατα του κόσμου έφτασε η ποδηλατάδα Μητσοτάκη!

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι νωρίτερα, την φόραγε κανονικά, αλλά όταν έκλεισαν οι κάμερες την «πέταξε» ενώ τον χαρακτηρίζει «ανέμελο επί μονίμου βάσεως» μετά το συγγνώμη του και για την Πάρνηθα.

Αναφέρει δε, ότι τον «κάρφωσε» δημοσίως ο βουλευτής Αμυράς!

Δείτε τις εικόνες που κοσμούν το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας σήμερα

Και δείτε την ανάρτηση του βουλευτή Αμυρά

https://www.facebook.com/giorgosamiras/photos/a.1407653862781049/2935064736706613/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X