Ελλάδα

Ρόδος- Απατημένη σύζυγος: Την παράτησε… για τον Βαγγέλη!

Ρόδος- Απατημένη σύζυγος: Την παράτησε… για τον Βαγγέλη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην σύζυγος της 30χρονης Ροδίτισσας, η οποία αποκάλυψε ότι την απατούσε με τον καλύτερό του φίλο τον Βαγγέλη… μπορεί να συνεχίζει τη ζωή του στη βρετανική πρωτεύουσα, ωστόσο, η σχέση του επιχειρηματία με την 30χρονη σύζυγό του, όπως η ίδια περιγράφει ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, κάθε άλλο παρά ήταν ανέφελη καιρό πριν από τη γνωριμία του με τον Κύπριο φωτογράφο, η οποία έμελλε να είναι καθοριστική για την εξέλιξη του γάμου τους..

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην κλειστή κοινωνία της Ρόδου λένε ότι  καιρό συνέβαιναν όλα αυτά ανάμεσα στην 30χρονη Ροδίτισσα και τον 38χρονο σύζυγό της, επίσης Ροδίτη, επιχειρηματία.

« Όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον Βαγγέλη. Η συμπεριφορά του άλλαξε τελείως, σταματήσαμε να έχουμε ερωτικές επαφές και ήταν συνεχώς με τον Βαγγέλη. Πήγαιναν μαζί έξω για καφέ, σινεμά κλπ. Μάλιστα όταν τον προέτρεπα να συναιρεθούμε ερωτικά αυτός δεν ανταποκρινόταν και μια από όλες αυτές τις φορές επειδή του έκανα παράπονα μου δήλωσε ότι είχε ορμονικό πρόβλημα και ότι θα πήγαινε σε ψυχολόγο» αναφέρει η Ροδίτισσα.

Πρωτοσέλιδο Εφημερίδας - Espresso - 2019-10-16

Η γνωριμία του με έναν Κύπριο φωτογράφο ονόματι Βαγγέλη φαίνεται ότι αποδείχθηκε αρκετά ισχυρή ώστε να τον ωθήσει στην απόφαση να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη και να μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου μέσα στο χάος της μεγαλούπολης και της πανσπερμίας των εκατομμυρίων κατοίκων της θα μπορούν ανενόχλητοι να ζήσουν τη ζωή τους.

Προτού συμβεί αυτό, δε, φρόντισε να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητές του: να πουλήσει το ποσοστό στις επιχειρήσεις που διατηρούσε στη Ρόδο και να ανοίξει κατάστημα εστίασης στη μητροπολιτικό Λονδίνο, ενθουσιασμένος από την ιδέα ότι του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Μάλιστα, όπως λέγεται, έκρινε φρόνιμο να συμβιβαστεί με τη σύζυγό του σε ό,τι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του διαζυγίου, και δη το κομμάτι της διατροφής, δεδομένου ότι μαζί έχουν δύο μικρά παιδιά τα οποία θα συνεχίσουν να ζουν στη Ρόδο μαζί με τη μητέρα τους, ενώ εκείνος θα τους επισκέπτεται, όπως είπε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πηγή:ESPRESSO/protothema

Δείτε ακόμη:

Αρνείται ο παιδικός σταθμός ότι ο 3χρονος πνίγηκε με αρακά

Εσπευσμένα o Μάικ Πενς στην Τουρκία για διαπραγμάτευση και κατάπαυση πυρός

Τσίπρας: Παραλάβαμε άδεια ταμεία και αυτό ήταν προσχεδιασμένο

Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές στις ασιατικές αγορές

Ερντογάν: «Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα τους πούμε η ΕΕ σας αγαπάει πολύ»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X