Ελλάδα

Ροτβάιλερ: Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας- Είχε στο στόμα του το μωρό

Ροτβάιλερ: Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας- Είχε στο στόμα του το μωρό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το πρωί σε οικογενειακή κατοικία στα Γλυκά Νερά, όταν Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 2 μηνών κοριτσάκι και μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης γύρω στις 09:45 από την μητέρα του που είναι νοσηλεύτρια.
H 35χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους που το κατασπάραξε το Ροτβάιλερ συνελήφθη, και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Παιανίας, σε κατάσταση σοκ, όμως με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.
Μιλώντας στους αστυνομικούς για το συμβάν, είπε ότι το κοριτσάκι της ήταν μέσα στο καλαθάκι του όταν δέχθηκε την επίθεση.

«Είχε στο στόμα του το μωρό»

Ειδικότερα, ο σκύλος ο οποίος ζήλευε το άτυχο βρέφος, έσκισε την σήτα που ήταν απομονωμένος στο μπαλκόνι, μπήκε στο σαλόνι και άρπαξε το μωρό, πριν προλάβει να αντιδράσει η μητέρα που ήταν στο μπάνιο και το καθάριζε… ενώ μιλούσε και στο τηλέφωνο με την γιαγιά της.
Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι: «άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας και την είδαν σε κατάσταση σοκ, με το μωρό μέσα στα αίματα, να μπαίνει στο αυτοκίνητο της και να φεύγει.» Συνήθως, τόνισαν το σκυλί ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού, και φερόταν επιθετικό το τελευταίο διάστημα.
Φίλη της σημείωσε ότι ο σκύλος έβγαλε το μωρό με το καλαθάκι του στο μπαλκόνι κι εκεί άρχισε να το δαγκώνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Alpha

 

Χθες το μεσημέρι μέλη φιλοζωικής οργάνωσης πήραν τον σκύλο, ο οποίος θα εξεταστεί από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν έχει επιθετική συμπεριφορά, και μετά θα κριθεί η τύχη του.

Σημειώνεται, ότι η 35χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση πριν γεννήσει ανέφερε η γιαγιά της, το τέταρτο της παιδί. Δίπλα στην οικογένεια, βρίσκονται ειδικοί ψυχολόγοι.

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Λέρος: Ομολόγησε ο ένας από τους τρεις δράστες

Καθηγητής προσέβαλε 14χρονη που λερώθηκε με αίμα εμμήνου ρύσεως και εκείνη αυτοκτόνησε

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X