Ελλάδα

Ανείπωτη τραγωδία: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα -Νεκρό βρέφος από επίθεση Ροτβάιλερ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα -Νεκρό βρέφος από επίθεση Ροτβάιλερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε οικογενειακή κατοικία στα Γλυκά Νερά, όταν Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 3 μηνών κοριτσάκι και μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης γύρω στις 09:45 από την μητέρα του.
Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ δεν έχει μιλήσει ακόμη στους αστυνομικούς για το συμβάν.
Να σημειώσουμε, ότι η  οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ η επίθεση έγινε από το μεγαλόσωμο ζώο, μέσα στο σπίτι. Συνήθως το σκυλί ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού, αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Επιθέσεις ροντβάιλερ

Επισημαίνεται, ότι ο θάνατος του βρέφους από την επίθεση του σκύλου της οικογένειας δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συγκλονίζει τη χώρα.
Μια ανείπωτη τραγωδία είχε εκτυλιχθεί, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα το 2016, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας Ρότβαιλερ.
Ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο, 2χρονο αγοράκι από την Κυπαρισσία είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα πάλι από επίθεση Ροντβάιλερ στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου είχε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς τότε, ευτυχώς που δεν το δάγκωσε στην καρωτίδα.
Σημειώνεται, ότι το Ροντβάιλερ είναι μια ανθεκτική και πολύ ευφυή ράτσα,ενώ έχει έμφυτη επιθυμία της προστασίας χώρου και της οικογένειας.
Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Νέα Ιωνία: Προσαγωγή 19χρονης για την εγκατάλειψη βρέφους!

Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών στα κατεχόμενα της Κύπρου(vids)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X