Επιλογές

Σαμαράς: Απειλές σε Μητσοτάκη για διάλυση της ΝΔ μέσω… Μπαλτάκου!

Σαμαράς: Απειλές σε Μητσοτάκη για διάλυση της ΝΔ μέσω… Μπαλτάκου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές είναι οι φωνές που μιλούν για “υπόγειο” πόλεμο του… σαμαρικού στρατοπέδου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει ο eretikos.gr, τα “μηνύματα” στον πρωθυπουργό μέσω φιλικών site του πρώην πρωθυπουργού δεν… σταματούν, ωστόσο πλέον υπάρχουν εξελίξεις!

Κι αυτές έρχονται… πλαγίως! Τι εννοούμε; Την σαφή εκτίμησή του πως «κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν ο Σαμαράς θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας» εξέφρασε δημοσίως ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος.

Υπόγειες κόντρες στο ΣΥΡΙΖΑ για τον Παυλόπουλο

Μιλώντας σε εκπομπή του Kontra, για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε: «Εάν ο κ. Σαμαράς δηλώσει ευθέως ότι ενδιαφέρεται για τη θέση αυτή, δεν θα υπάρχει καμία άλλη επιλογή από τη ΝΔ παρά να είναι ο Αντώνης Σαμαράς».

Σαμαράς ή… Καραμανλής;

Σε σχόλιο αν ο Κώστας Καραμανλής εκφράσει ανάλογη πρόθεση για την προεδρία της Δημοκρατίας και κληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαλέξει, ο κ. Μπαλτάκος είπε: «Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν ο Σαμαράς θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Δεν έμεινε όμως εκεί. Εμμέσως πλην σαφώς “απείλησε” πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προτείνει τον Αντώνη Σαμαρά για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, τότε η ΝΔ θα γίνει… σκορποχώρι!

Μητσοτάκης: «Τρώει»… Sir Τάκη και Μενδώνη με την πρώτη ευκαιρία!

Χαρακτήρισε συγκεκριμένα ως «καταστροφικό» το σενάριο η ΝΔ να προτείνει κάποιο άλλο πρόσωπο, καθώς όπως είπε, η απήχηση του πρώην πρωθυπουργού στη «γαλάζια» ΚΟ είναι μεγάλη.

«Εάν το κόμμα κάνει το λάθος να προτείνει κάποιον άλλο, θα χάσει δεκάδες βουλευτές στη μυστική ψηφοφορία και η ΚΟ θα γίνει σκορποχώρι», εκτίμησε ο κ. Μπαλτάκος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X