Sex

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει για μια ακόμη φορά με τα εσώρουχα

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει για μια ακόμη φορά με τα εσώρουχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Τούνη έχει βάλει σκοπό της ζωής της να ξετρελάνει το ανδρικό κοινό και να τους κάνει όλους να παθαίνουν «εγκεφαλικά» κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία αφορά τα εσώρουχα της.

Το κορίτσι που μας πρωτοσυστήθηκε στο «My Style Rocks» έχει γίνει μια δυνατή instagrammer, μετρά χιλιάδες followers, έχει τη δική της εταιρεία με ρούχα και μάλιστα, βρίσκεται σε σχέση με ένα πολύ ωραίο άνδρα ο οποίος φαίνεται να μη ζηλεύει καθόλου που η σύντροφος του ποζάρει πολύ προκλητικά στα social media.

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ανεβάσει για μια ακόμη φορά τη θερμοκρασία στα ύψη, και ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φορά κατακόκκινα εσώρουχα και ποζάρει πάνω σε μια πολυθρόνα!

Δείτε τη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έτσι για την ιστορία.. Ήταν Τετάρτη & ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ στον καναπέ, περιμένοντας να πάρει 2:40 π.μ ώστε να κλείσει το ενσαγιάρ και να πάω να με βγάλει φωτογραφία ο κολλητός μου στην βίντατζ πολυθρόνα που είχα σταμπάρει στον διάδρομο της τουαλέτας. Αχχχχ ποιος την χάρη σου @comfort.com.gr ❤️😅

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Η Αμίνα Χακίμ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το παιχνίδι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X