Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου σε Τσιόδρα-Αγρια κόντρα με ΝΔ

Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου σε Τσιόδρα-Αγρια κόντρα με ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ βαριές κουβέντες ακούστηκαν στη Βουλή και σκληρές κόντρες εκδηλώθηκαν ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Την Τρίτη το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα. «Μας λέγατε πριν από 15 – 20 ημέρες ότι η μάσκα δεν έκανε, τώρα μας λέτε ότι κάνει. Μας λέγατε ότι είναι συμπληρωματικό μέτρο, και τώρα ότι θα έχουμε πρόστιμο» σημείωσε, με νόημα, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί πριν από έναν μήνα να μην χρειάζεται μάσκα και τώρα να χρειάζεται. Ή τότε λέγατε ψέματα ή τώρα». «Αλλά τι να περιμένεις από μία κυβέρνηση που επικοινωνιακά θεοποίησε τον Σωτήρη Τσιόδρα» συνέχισε στο ίδιο ύφος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για «σχέσεις» με φαρμακευτικές εταιρείες. «Θα σου πω εγώ ποιες είναι οι σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με τις φαρμακευτικές» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Οι συγκεκριμένες αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι φώναζαν «ντροπή, ντροπή». «Γιατί ντροπή; Εμένα με εξέλεξαν. Τον κ. Τσιοδρα τον φυτέψατε εσείς. Το κόμμα σας, η κυβέρνησή σας. Ντροπή δική σας. Βάλατε την κ. Τσιόδρα να λέει να πάρουν όλοι μάσκα» έσπευσε να απαντήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Η ένταση συνεχίστηκε για ορισμένα λεπτά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X