Show Biz

Αντίνοος Αλμπάνης: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Αντίνοος Αλμπάνης: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη μάχη με τον καρκίνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποφάσισε να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Ο γνωστός ηθοποιός έστρεψε ακόμη περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, όταν γνωστοποιήθηκε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο και οι αναρτήσεις του στα social media ήταν γεμάτες ελπίδα και ζωντάνια.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλώντας στην παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως :

«Ένιωθα κάπως άβολα βιολογικά. Κούραση πολλή, είχα κάποια συμπτώματα που δεν ήταν φυσιολογικά, ή δεν ήταν από αυτά που είχα συνηθίσει να μου συμβαίνουν όταν αρρώσταινα. Είχαν φτάσει λίγο πριν το Πάσχα να γίνονται πολύ έντονα αυτά τα συμπτώματα. Οι εξετάσεις οδήγησαν σε εξετάσεις ώσπου καταλήξαμε να μου ανακοινώσουν ότι έχω διαγνωστεί με λέμφωμα».

https://youtu.be/BqPK0TQdj_Q

Παράλληλα συνέχισε λέγοντας πως δεν είχε πει τίποτα στους γονείς του και ο μόνος που το γνώριζε στην αρχή ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Στους γονείς μου το ανακοίνωσα πολύ αργά. Δεν το ήξεραν από την αρχή. Ο μόνος που ήξερε ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης που ήταν ο σκηνοθέτης μου. Επέλεξα να το κάνω αυτό γιατί είναι άγριο πολύ για τους γονείς. Είχα περισσότερο ανάγκη να πατήσω στα πόδια μου και να το τρέξω εγώ. Συνέχισα στην παράσταση και ψυχολογικά με έσωσε», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X