Show Biz

Η Αποστολία Ζώη πήρε την ατομική ασυλία στο Nomads

Η Αποστολία Ζώη πήρε την ατομική ασυλία στο Nomads
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες από την ομάδα της «Φωτιάς» οδηγήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου έπαιξαν για την ατομική ασυλία, στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads.

Η Αποστολία Ζώη ήταν η μεγάλη νικήτρια και έτσι δεν μπήκε στην ψηφοφορία του κοινού, σε αντίθεση με τους: Νίκο Αναδιώτη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μαυρίδη, Κωνσταντίνο Οροκλό, Χριστίνα Κολέτσα και Νατάσα Καλογρίδη.

  • Οι τηλεθεατές, πλέον, καλούνται να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη! Όποιος πάρει τις λιγότερες θετικές ψήφους, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Μαντώ Γαστεράτου στη μονομαχία της Πέμπτης, όπου ο χαμένος θα αποχωρήσει από το Nomads.

Σημειώνουμε ότι λίγο μετά το αγώνισμα της ατομικής Ασυλίας, έναν φάκελο παρέλαβε η Αποστολία Ζώη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, . Η οικογένειά της έστειλε κάποια μικρά αντικείμενα και κοσμήματα τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία για την τραγουδίστρια, η οποία πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τη μητέρα της.

«Μας κάνεις περήφανους. Κουράγιο σ’αγαπάμε», ήταν το μήνυμα της οικογένειά της.

Λίγο αργότερα η Αποστολία Ζώη μίλησε για την απώλεια της μητέρας της: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε η μητέρα μου. Ήταν κάτι αναπάντεχο και κάτι που έγινε πολύ γρήγορα και δεν ήταν κανένας προετοιμασμένος γι αυτό . Μας στοίχησε όλους γιατί ήταν μια γυναίκα δυνατή, κολώνα στο σπίτι. Ένας άνθρωπος που θα σου έβρισκε λύσεις για τα πάντα. Μια μινιατούρα, αλλά με τεράστια δύναμη μέσα της, έτσι θέλω να τη θυμάμαι» είπε μεταξύ άλλων συγκινημένη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X