Show Biz

Αρραβωνιάστηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Αρραβωνιάστηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πρωταγωνίστρια της σειράς “Η Γη της Ελιάς” αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αρραβωνιάστηκε. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύντροφο της και δείχνουν τις βέρες τους.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Is All About Love PER SEMPRE Σε αγαπώ

Christmas, The most wonderful time of the year!

Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων και πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου και άνδρα της ζωής μου.

Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά και στα δύσκολα και στα εύκολα εδώ και χρόνια. Από την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις και να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα- με την ίδια ανεμελιά και αθωότητα που είχες και όταν ήσουν παιδί και ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά.

Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει και η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής.

Buon Natale con amore e felicità nel cuore

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και το χρόνο σας να μοιραστείτε πάντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη και ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας».

Δείτε την φωτογραφία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigone Kouloukakos (@antigonekouloukakos)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X