Show Biz

Αθηνά Ωνάση: Την απατούσε ο Ντόντα στα 8 από τα 11 χρόνια γάμου τους

Αθηνά Ωνάση: Την απατούσε ο Ντόντα στα 8 από τα 11 χρόνια γάμου τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O επί χρόνια συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, φέρνει στο φως σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω facebook αναρτώντας μάλιστα τέσσερις φωτογραφίες, τις οποίες συνοδεύει το παρακάτω κείμενο: «Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP guests only area του Athina Onassis Horse Show, και η ‘γλυκιά και τρυφερή’ όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση; Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της “Χρυσής Κληρονόμου” και του ιππέα playboy Doda. Ποιος το θύμα, ποιος ο φταίχτης, ποιος έχει καρδιά από πάγο, ποια η ανατροπή; Σε λίγο…στο (δημοσιογραφικό) βιογραφικό βιβλίο μου “A Doll Made of Steel” – (“Μια Κούκλα από Ατσάλι”)».

Ο Αλέξης Μανθεάκης είναι ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση.

Υπήρξε για πολλά χρόνια εκπρόσωπος τύπου των Ωνάσηδων, θαύμαζε τους ισχυρούς ανθρώπους για τους οποίους δούλευε, ταυτίστηκε μαζί τους, τους θεώρησε οικογένειά του.

Γνώριζε καλά και την Αθηνά Ωνάση, τη χρυσή κληρονόμο, την εγγονή του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

Με την έκδοση του δεύτερου βιβλίου του «Αθηνά Ωνάση: Στο μάτι του κυκλώνα» έρχεται να ρίξει φως στις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της βαθύπλουτης κληρονόμου, έρχεται να φωτίσει τη ζωή της, να μιλήσει για την Αθηνά με τα «δύο πρόσωπα»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X