Show Biz

Άβα Γαλανοπούλου: Μιλά για τη δικαστική της περιπέτεια

Άβα Γαλανοπούλου: Μιλά για τη δικαστική της περιπέτεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άβα Γαλανοπούλου έδωσε μια εξαιρετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είπε πολλά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δικαστική περιπέτεια που είχε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως την πήγε πίσω όλο αυτό που της συνέβη.

https://youtu.be/96uRE7Mf4wE

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα. Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Ήταν τρομερό σοκ όταν τον αντίκρισα μέσα στην αίθουσα. Διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας και ένιωσα ότι θέλω να βγάλω τα σωθικά μου. Είδα στο δικαστήριο, μπροστά μου, τον δολοφόνο μου. Και τον είδα να γελά μαζί μου, να καγχάζει και να με χαρακτηρίζει ψεύτρα. Προσεύχομαι να ξημερώσει η μέρα που θα πω: «Άβα, εφιάλτης ήταν και πέρασε». Θέλω να φύγει από μέσα μου κάθε ίχνος τους, θέλω να σταθώ στα πόδια μου και να ξαναβγώ στη ζωή. Ναι, η ζωή είναι ωραία και το λέω εγώ αυτό, μετά τα όσα πέρασα. Θέλω να δουλέψω και να βρεθώ με ωραίους ανθρώπους. Υπάρχουν ωραίοι άνθρωποι, απλώς είναι λίγοι. Βέβαια έχω γίνει πιο επιφυλακτική. Μου λένε οι φίλοι μου να ερωτευτώ, Πως μπορώ να εμπιστευτώ ξανά έναν άντρα; Προς το παρόν μου είναι αδιανόητο. Το έγκλημα μου ήταν ότι ερωτεύτηκα και αυτό το πλήρωσα ακριβά. Ήμουν πάντα του la passione, δεν μπορούσα τα ξενέρωτα. Από την άλλη, ίσως αυτό με έσωσε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X