Show Biz

Χώρισαν Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος

Χώρισαν Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή πολύ σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.  Τα δημοσιεύματα των ίδιων μέσων ενημέρωσης τώρα τους θέλουν να χωρίζουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα λοιπόν της εφημερίδας Espresso, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η σχέση της παρουσιάστριας με τον λαϊκό τραγουδιστή περνά πολύ σοβαρή κρίση. Κι΄ αυτό συμβαίνει μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας και συμβίωσης.

Αφορμή για αυτή την έντονη φημολογία, στάθηκε το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει να πραγματοποιήσει κοινή κοσμική έξοδο από τις 11 Δεκεμβρίου, οπότε και βρέθηκαν στα εγκαίνια εστιατορίου στη Γλυφάδα,

σε συνδυασμό με το ότι η Ευαγγελία Αραβανή έχει να φωτογραφηθεί καιρό στο καμαρίνι του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών,

όπως συνήθιζε να κάνει με τους celebrities που επισκέπτονταν τον αγαπημένο της.

Πηγή που κινείται στα καλλιτεχνικά στέκια και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αποκάλυψε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγεται έντονα πως το ζευγάρι χώρισε. Καθώς και ότι η Ευαγγελία Αραβανή έφυγε από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου στα νότια προάστια.

Σε αυτό το σπίτι συμβίωναν οι δυο τους, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της τον περασμένο Οκτώβριο.

Δείτε ακόμη:

Ευαγγελία Αραβανή: Το 2019 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X